Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yeni Panel Hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen Red »

ARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:54 pm
realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:53 pm
ARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:50 pm

Serverin bundan haberi varmı?
yeni panel gelince oda olacak şuan burası yeri değil :)
:lol: :lol: olucak olucak
tabi 😂

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meytey
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Forever Gaming

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen Meytey »

isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorum :D
[/quote]

Bildiğim kadarıyla toplu eklenti yükleniyor uzun bir süre users.iniyi kullandım hiç sorun oluşmadı dikkat ederseniz buga girip silinmez users.inide yetkiver plugini kullanabilirsin oyundan adminler istedigin yetkiyi taglı şekilde yazar o da users.iniye kaydeder

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen Red »

Meytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 7:32 pm isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorum :D
Bildiğim kadarıyla toplu eklenti yükleniyor uzun bir süre users.iniyi kullandım hiç sorun oluşmadı dikkat ederseniz buga girip silinmez users.inide yetkiver plugini kullanabilirsin oyundan adminler istedigin yetkiyi taglı şekilde yazar o da users.iniye kaydeder
toplu eklenti yüklendiğini nereden çıkarttınız? toplu dosya yüklenebiliyor eklenti değil.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Bir de yeni panelle ilgili 2-3 fotoğraf gelse su konu altına gözümüz gönlümüz açılsa :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen mr1mr2 »

Meytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
Bence değişmeli çünkü bundan 9 10 ay önce xxxx sunucusundan server almıştım deathrun modda baya tutturmuştum paneli çok güzel ve kolaydı.Eklenti yüklediğin zaman otomatik yanda kçük ekranda plugins.ini ye otomatik yazılıyodu eklentin ve sen kaydet diyodn mesela en basit örnek. Sayfadan sayfaya geçmesi basit ve hızlıydı çünkü script kodlama bi paneldi , yani bi 10 yaşındaki çocuk bile model yükler eklenti açar kapar eklenti ekler. Ama şuanki csd paneli tamam her işi yapıyor eyvallah ama html kodlama sanırım , çok yavaş ilerliyosun , eklenti için ayrı yere giriyon snra çıkıp geri plugins iniye giriyon ordan oraya ordan oraya geziniyon mesela. Bu kıyaslamamı yanlışda anlamasın yönetim ekibi ama gerçekten yeni panel gelmeli. Merak edersende özelden sunucu ismini yazarım panelini incelersin. Şuan zaten bitmek üzere o sunucuda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@mr1mr2 o paneli biliyorum fakat o panele çok şikayet geldi. Kolaylayacağız diyerekten bir çok yerin erişimini kapatmışlardı. Sonradan ne yaptılar bilmiyorum. CSDuraginin yeni panel taslağında o panelde bulunan bir çok özellik var, ve daha fazlası da olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen masquerade »

Yakın Zamanda Çekilmiş Fotograf Varmi Yekta ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mr1mr2
İletişim:

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen mr1mr2 »

Dediğin gibi çok yerin erişimini kapalıydı istediğini yapamıyodun.Sonra sonra bi kaç yeri açtılardı ama hala genede açmaları gereken yerler vardı .Mesela kutuphanelerin oldugu kısımdı sanırım bide gfx env ye felan giremiyodun .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Yeni Panel Hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

script kodlama :\html kodlama gözlerim kanadı
yeni panel okullar açıldıktan sonra aktif edilir beyler oda hemen değil.
Yoğunluğun olduğu vakit panel değişimi büyük sorunları peşinden getirebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli