tabiARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:54 pm![]()
olucak olucak
Yeni Panel Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Yeni Panel Hk.
isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorum 
[/quote]
Bildiğim kadarıyla toplu eklenti yükleniyor uzun bir süre users.iniyi kullandım hiç sorun oluşmadı dikkat ederseniz buga girip silinmez users.inide yetkiver plugini kullanabilirsin oyundan adminler istedigin yetkiyi taglı şekilde yazar o da users.iniye kaydeder

[/quote]
Bildiğim kadarıyla toplu eklenti yükleniyor uzun bir süre users.iniyi kullandım hiç sorun oluşmadı dikkat ederseniz buga girip silinmez users.inide yetkiver plugini kullanabilirsin oyundan adminler istedigin yetkiyi taglı şekilde yazar o da users.iniye kaydeder
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yeni Panel Hk.
Meytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 7:32 pm isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorum![]()
toplu eklenti yüklendiğini nereden çıkarttınız? toplu dosya yüklenebiliyor eklenti değil.Bildiğim kadarıyla toplu eklenti yükleniyor uzun bir süre users.iniyi kullandım hiç sorun oluşmadı dikkat ederseniz buga girip silinmez users.inide yetkiver plugini kullanabilirsin oyundan adminler istedigin yetkiyi taglı şekilde yazar o da users.iniye kaydeder
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Yeni Panel Hk.
Bir de yeni panelle ilgili 2-3 fotoğraf gelse su konu altına gözümüz gönlümüz açılsa 

Linklerini gizle |
Yeni Panel Hk.
Bence değişmeli çünkü bundan 9 10 ay önce xxxx sunucusundan server almıştım deathrun modda baya tutturmuştum paneli çok güzel ve kolaydı.Eklenti yüklediğin zaman otomatik yanda kçük ekranda plugins.ini ye otomatik yazılıyodu eklentin ve sen kaydet diyodn mesela en basit örnek. Sayfadan sayfaya geçmesi basit ve hızlıydı çünkü script kodlama bi paneldi , yani bi 10 yaşındaki çocuk bile model yükler eklenti açar kapar eklenti ekler. Ama şuanki csd paneli tamam her işi yapıyor eyvallah ama html kodlama sanırım , çok yavaş ilerliyosun , eklenti için ayrı yere giriyon snra çıkıp geri plugins iniye giriyon ordan oraya ordan oraya geziniyon mesela. Bu kıyaslamamı yanlışda anlamasın yönetim ekibi ama gerçekten yeni panel gelmeli. Merak edersende özelden sunucu ismini yazarım panelini incelersin. Şuan zaten bitmek üzere o sunucuda.Meytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
Linklerini gizle |
Yeni Panel Hk.
@mr1mr2 o paneli biliyorum fakat o panele çok şikayet geldi. Kolaylayacağız diyerekten bir çok yerin erişimini kapatmışlardı. Sonradan ne yaptılar bilmiyorum. CSDuraginin yeni panel taslağında o panelde bulunan bir çok özellik var, ve daha fazlası da olacak.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Yeni Panel Hk.
Dediğin gibi çok yerin erişimini kapalıydı istediğini yapamıyodun.Sonra sonra bi kaç yeri açtılardı ama hala genede açmaları gereken yerler vardı .Mesela kutuphanelerin oldugu kısımdı sanırım bide gfx env ye felan giremiyodun .
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yeni Panel Hk.
script kodlama :\html kodlama gözlerim kanadı
yeni panel okullar açıldıktan sonra aktif edilir beyler oda hemen değil.
Yoğunluğun olduğu vakit panel değişimi büyük sorunları peşinden getirebilir.
yeni panel okullar açıldıktan sonra aktif edilir beyler oda hemen değil.
Yoğunluğun olduğu vakit panel değişimi büyük sorunları peşinden getirebilir.
Linklerini gizle |