Yeni Panel Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Yeni Panel Hk.
Twitch yayınında yeni panel dediğinize göre [@Bilinmeyen Etiket] bu zamanlarda gelecekti fakat hâlâ gelmedi okul açılmadan önce gelecek mi açıldıkdan sonraya mı alındı tarihi?
Link: | |
Linklerini gizle |
Yeni Panel Hk.
Yeni panel için bence biraz daha beklenilecek. Çünkü Açıksız olması için Denemeler çok olacak ve Sorunlar ile karşılaşılabilir sunucularda. Biraz daha okulların başladıktan sonraki zamana atılmış olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Forever Gaming
Yeni Panel Hk.
Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
Linklerini gizle |
Yeni Panel Hk.
MerakMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki
Linklerini gizle |
-
Yeni Panel Hk.
Bence beklenecek olan şey, yeni panel ile gelecek olan eklenti bölümü. Daha güncel ve kullanışlı eklentiler bekliyorum açıkçası.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Yeni Panel Hk.
şimdiki veya sonraki panel fark etmez,önemli olan yeni eklentiler veya kullanışlı yenilikler önemlidir.Meraklar sürdürülüyor yeni panel gelince şimdiki panel gibi kullanışlı olur umarım.İyi Forumlar.
Linklerini gizle |
-
Yeni Panel Hk.
isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorumMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeni Panel Hk.
Serverin bundan haberi varmı?realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:45 pmisteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorumMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki![]()
Linklerini gizle |
-
Yeni Panel Hk.
yeni panel gelince oda olacak şuan burası yeri değilARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:50 pmServerin bundan haberi varmı?realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:45 pmisteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorumMeytey yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 4:59 pm Şu an ki panel zaten kullanışlı yeni panel neden bu kadar çok bekleniyor ki![]()

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Yeni Panel Hk.
realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:53 pmyeni panel gelince oda olacak şuan burası yeri değilARZ* yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:50 pmServerin bundan haberi varmı?realgaming yazdı: Pzt Eyl 03, 2018 6:45 pm
isteme sebebim toplu eklenti yükleme baya bir eklenti kullanıyoruz malum jail birde users iniye geçirmeyi düşünüyorum yeni panelde güvenlik seviyesi artacağı söyleniyordu sadece users.ini erişim gibi o sebeple bu kadar çok bekliyorum![]()
![]()

Linklerini gizle |