mod istek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 682
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
mod istek
selam arkadaşlar hayirli geceler bana codmodw4 türkçeleştirilmiş hali ve csgo türkçe mod olarak 2 mod elinde olan varsa veya yapacak var ise paylaşabilirmi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
mod istek
Call Of Duty modunun türkçe hali burada mevcut;
eklentiler-pluginler/call-duty-mw2-turkce-t132.html
CS:GO Modunun çekirdek eklentisi sadece rekabetçi modudur. O eklentide şart değiil benim tarafımca. Asıl yapman gereken şey sunucuyu kullanıcılara sevdirmen.
CS:GO Modunun çekirdek eklentisi sadece rekabetçi modudur. O eklentide şart değiil benim tarafımca. Asıl yapman gereken şey sunucuyu kullanıcılara sevdirmen.
Linklerini gizle |
-
mod istek
@ENESIZM kanka onu denedımde aradıgım degıl ayni baskent cs gıbı mod lazımENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:22 am Call Of Duty modunun türkçe hali burada mevcut;
Linklerini gizle |
-
mod istek
Oranın modu özel yapım, MW3 ü bulup kendine göre düzenleyebilirsin veya CS55 girip bakabilirsin.MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:29 am@ENESIZM kanka onu denedımde aradıgım degıl ayni baskent cs gıbı mod lazımENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:22 am Call Of Duty modunun türkçe hali burada mevcut;
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
mod istek
Kendileri düzenlemiş olabilir. Benim bildiğim Türkçeleştirilmiş Call Of Duty modu bu.MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:29 am@ENESIZM kanka onu denedımde aradıgım degıl ayni baskent cs gıbı mod lazımENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:22 am Call Of Duty modunun türkçe hali burada mevcut;
Linklerini gizle |
-
mod istek
eger saglam calısan csgo mod var ise onu atabilirsiniz konuya lazım bana @ENESIZM @alpersoylu34
Linklerini gizle |
-
mod istek
iniler config içerisine.
Smalar ana mod oluyor.
Winrarı sildiğimden Winrar olarak ses ve modelleri atamıyorum.
Smalar ana mod oluyor.
Winrarı sildiğimden Winrar olarak ses ve modelleri atamıyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
mod istek
MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:39 am eger saglam calısan csgo mod var ise onu atabilirsiniz konuya lazım bana @ENESIZM @alpersoylu34
CS:GO Modunun "mod" eklentisi yok. Sadece rekabetçi mod olayı var. O eklentide fazla gerekli değil benim tarafımca. Sana yüklemeni önereceğim eklentiler şöyle;MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:39 am eger saglam calısan csgo mod var ise onu atabilirsiniz konuya lazım bana @ENESIZM @alpersoylu34
Silah model değiştirme eklentisi,
Seni öldüren oyuncuya zoom eklentisi,
Kill sayar,
Isınma turu eklentisi,
Canlı skor eklentisi,
Hud+say mesajları ile rütbe eklentisi (CS:GO uyarlı),
T-CT oyuncu modelleri,
Bıçak menu eklentisi,
F tuşu ile silah inceleme eklentisi,
Yanıcı bomba/molotov eklentisi,
CS:GO Spreyleri eklentisi,
Duvara ateş edince hafif duman çıkması,
Şuanlık bu söylediğim eklentileri kurarsan zamanla yenilik yapa yapa sunucun tutmaya başlar.
Linklerini gizle |
-
mod istek
bu eklentıler elinde var ise rar halinde atabilirmisin @ENESIZMENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:47 amMarkWeLL yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:39 am eger saglam calısan csgo mod var ise onu atabilirsiniz konuya lazım bana @ENESIZM @alpersoylu34CS:GO Modunun "mod" eklentisi yok. Sadece rekabetçi mod olayı var. O eklentide fazla gerekli değil benim tarafımca. Sana yüklemeni önereceğim eklentiler şöyle;MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 30, 2018 12:39 am eger saglam calısan csgo mod var ise onu atabilirsiniz konuya lazım bana @ENESIZM @alpersoylu34
Silah model değiştirme eklentisi,
Seni öldüren oyuncuya zoom eklentisi,
Kill sayar,
Isınma turu eklentisi,
Canlı skor eklentisi,
Hud+say mesajları ile rütbe eklentisi (CS:GO uyarlı),
T-CT oyuncu modelleri,
Bıçak menu eklentisi,
F tuşu ile silah inceleme eklentisi,
Yanıcı bomba/molotov eklentisi,
CS:GO Spreyleri eklentisi,
Duvara ateş edince hafif duman çıkması,
Şuanlık bu söylediğim eklentileri kurarsan zamanla yenilik yapa yapa sunucun tutmaya başlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
mod istek
Çoğu kişi arama yapın diyor biliyorum lakin bu seferki 1 veya 2 eklenti değil. Forumda çoğu mevcut bu eklentilerin.
Örnek: Silah İnceleme
Örnek: Silah İnceleme
Linklerini gizle |