tam olarak plugini editleyip atarmısın acaba bana fazla bilgim yokta.alpersoylu34 yazdı: Pzr Eyl 02, 2018 2:54 pmadmin sorgusunu kaldırınca düzelir.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <engine> #include <csx> #define PLUGIN "TurkBayrakliBicak" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "CSmiLeFaCe" public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_event("CurWeapon","checkWeapon","be","1=1") } public plugin_precache() { precache_model("models/v_knife_mr.mdl") } public checkWeapon(id) { new Clip, Ammo, Weapon = get_user_weapon(id, Clip, Ammo) if ( Weapon == CSW_KNIFE ) { entity_set_string(id, EV_SZ_viewmodel, "models/v_knife_mr.mdl") entity_set_string(id, EV_SZ_weaponmodel, "models/p_knife.mdl") } }
Türk bayraklı bıçak plugini
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.174.205
- Clan İsmi: Victory |
Link: | |
Linklerini gizle |
-
@sahin1903 şu an bu kodların hepsini kopyalayıp metin belgesini açıp içine yapıştırıp sonrasında farklı kaydetten eklentiismi.sma olarak kaydederseniz kaydettiğiniz yere sma olarak dosyası gelir panele yüklediğinizde istediğiniz olucak zaten ayarlayarak attım o kod bloğunu.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.174.205
- Clan İsmi: Victory |
-
Arkadaşlar panelin model kısmına ekledık fakat olmadı acıklamalı bır sekılde yardım edeck bır kardesımız yokmudur
Linklerini gizle |