Merhaba ben vhe den bir map yaptım offlinede açınca çalışıyo diğer bilgisayardada denedim sorunsuz açıyo ama csduragi serverimde mapi açtığım zaman server çöküyo neden olabilir
Pelikan yazdı: Cum Ağu 31, 2018 1:50 pm
Merhaba ben vhe den bir map yaptım offlinede açınca çalışıyo diğer bilgisayardada denedim sorunsuz açıyo ama csduragi serverimde mapi açtığım zaman server çöküyo neden olabilir
Pluginleri Deaktivite Edip Denermisin ? Çok Bilmiyorum Ama Dene Genede
Wadinclude var ise wad yüklese bilene .res adlı dosya eksik olduğu için tekrar çökecektir mapismi.err yollar isen detaylı bakarız yardımcı olmaya çalışırız
devodev yazdı: Cum Ağu 31, 2018 3:32 pm
Wadinclude var ise wad yüklese bilene .res adlı dosya eksik olduğu için tekrar çökecektir mapismi.err yollar isen detaylı bakarız yardımcı olmaya çalışırız
Evet wadinclude yaptım ama res nasıl hazırlancağını bilmiyom err dosyasıda harita konumunda yok
En son Pelikan tarafından Cum Ağu 31, 2018 4:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Err de extra olarak gg_mariopepsi gözüküyor bunu panele yükle
Res içinde resgen adlı programı indir exe yi masaüstüne al bspyi üstüne sürükle mapismi.res çıkar bsp+res maps klasörüne yükle mapı açıp dene işlem bu kadar
devodev yazdı: Cum Ağu 31, 2018 4:06 pm
Err de extra olarak gg_mariopepsi gözüküyor bunu panele yükle
Res içinde resgen adlı programı indir exe yi masaüstüne al bspyi üstüne sürükle mapismi.res çıkar bsp+res maps klasörüne yükle mapı açıp dene işlem bu kadar