Eklenti Editleme.. Lütfen
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 56
- Server Ip/DNS: 213.238.173.94
Bu eklentide yazdığın yazıya göre server otomatik cevap veriyor.. örnek serverden wall yazdığın zaman resimde görünen gibi bir yazı çıkıyor.. Ama benim normal yazı renginde yazının başına Tag ekleme gibi bişey olsun örnek : [ SERVER İSMİ ] Yazı... diye istiyorm
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son Ibrahims tarafından Prş Ağu 30, 2018 4:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Eklentiyi paylaşmayana gerek yok ki. İni dosyasına gir yazının başına [SERVER İSMİ] yaz bitti bu kadar.
Linklerini gizle |
-
Yeşil yazı oluyor krdeşim normal yazı olmasını istiyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
-
- İletişim:
Kusurumu hoş gör. Uykusuzluğun sonucu bu.
Plugins.ini içini atar mısın bana ?
Linklerini gizle |
-
İni dosyasında yazdığınız şeyi atın.
Örnek;
"Wall" | "bla bla bla"
Örnek;
"Wall" | "bla bla bla"
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
sma icerisindenIbrahims yazdı: Prş Ağu 30, 2018 4:10 am Bu eklentide yazdığın yazıya göre server otomatik cevap veriyor.. örnek serverden wall yazdığın zaman resimde görünen gibi bir yazı çıkıyor.. Ama benim normal yazı renginde yazının başına Tag ekleme gibi bişey olsun örnek : [ SERVER İSMİ ] Yazı... diye istiyorm
Kod: Tümünü seç
#define TAG "TANIMSIZ"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Birde bir şey diyeceğim, arkadaşın attığı eklentide admin chat kodlarını görmedim. Acaba neredeydi ?ShooTeR yazdı: Prş Ağu 30, 2018 11:50 amsma icerisindenIbrahims yazdı: Prş Ağu 30, 2018 4:10 am Bu eklentide yazdığın yazıya göre server otomatik cevap veriyor.. örnek serverden wall yazdığın zaman resimde görünen gibi bir yazı çıkıyor.. Ama benim normal yazı renginde yazının başına Tag ekleme gibi bişey olsun örnek : [ SERVER İSMİ ] Yazı... diye istiyormbu yere klan adınızı yazınız.Kod: Tümünü seç
#define TAG "TANIMSIZ"
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
en altta format(...",sz_Responses) kodu var orada ^x04 yaziyorENESIZM yazdı: Prş Ağu 30, 2018 11:59 amBirde bir şey diyeceğim, arkadaşın attığı eklentide admin chat kodlarını görmedim. Acaba neredeydi ?ShooTeR yazdı: Prş Ağu 30, 2018 11:50 amsma icerisindenIbrahims yazdı: Prş Ağu 30, 2018 4:10 am Bu eklentide yazdığın yazıya göre server otomatik cevap veriyor.. örnek serverden wall yazdığın zaman resimde görünen gibi bir yazı çıkıyor.. Ama benim normal yazı renginde yazının başına Tag ekleme gibi bişey olsun örnek : [ SERVER İSMİ ] Yazı... diye istiyormbu yere klan adınızı yazınız.Kod: Tümünü seç
#define TAG "TANIMSIZ"
Linklerini gizle |