Admin Sapka KIRMIZI ŞAPKA
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
vardır lakin ben bir coder değilim sadace internet üzerinde çalışan düzgün ve test ettiğim eklentiyi arkadaşın istediği eklenti yani bunu arkadaşa sundum fakat yapılabilinirmi evet eklenti istek kısmından coderlara yaptırabilirsin fakat ben coder olmadığım için o bilgiye sahip değilim üzgünüm.Carpediemm0 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:23 pmKardeşim Server için Denicem olursa minnettar kalırımNatre yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:13 pm Çalıştırmak için:
Verdiğim modeli models kısmına yükleyin daha sonra eklentiyi ekleyin ve plugins.ini kısmına admin_mark.amxx yazın.peki ya kardeşim 2 tarafta da bere yapabiliyor musun mesela CT de kask yerine Bere olması mesela T de kırmızı bere CT de mavi bere öyle bir imkan var mı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Tamam kardeşim teşekkürlerNatre yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 6:22 pmvardır lakin ben bir coder değilim sadace internet üzerinde çalışan düzgün ve test ettiğim eklentiyi arkadaşın istediği eklenti yani bunu arkadaşa sundum fakat yapılabilinirmi evet eklenti istek kısmından coderlara yaptırabilirsin fakat ben coder olmadığım için o bilgiye sahip değilim üzgünüm.Carpediemm0 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:23 pmKardeşim Server için Denicem olursa minnettar kalırımNatre yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 5:13 pm Çalıştırmak için:
Verdiğim modeli models kısmına yükleyin daha sonra eklentiyi ekleyin ve plugins.ini kısmına admin_mark.amxx yazın.peki ya kardeşim 2 tarafta da bere yapabiliyor musun mesela CT de kask yerine Bere olması mesela T de kırmızı bere CT de mavi bere öyle bir imkan var mı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Yapılabilir
Birini kırmızı birini mavi yaparsın ama sması varmı bilmiyorum benim attığım direk admine özel
@Carpediemm0
Birini kırmızı birini mavi yaparsın ama sması varmı bilmiyorum benim attığım direk admine özel
@Carpediemm0
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Anladım kardeşim Eyvallah123emrullah1234 yazdı: Çrş Ağu 29, 2018 6:51 pm Yapılabilir
@Carpediemm0
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 98
- Server Ip/DNS: cs28.csduragi.com
- Clan İsmi: TEAM GETHİNG
- İletişim:
Bu plugini kims yüklemesin beyler arızalı sv çöktü bunun yüzünden sildim düzeldi
Linklerini gizle |