ilginç 2-3 hafta önce clan tanıtımında kendı kendımı banlattım demıştiniz gametrackerde hedefım yok dıye ? yani biraz zor gibi acilması
MarkWeLLinde dedigi gibi ben kendim bot attim banlattim dedin şimdide kaldirmak istiyorsun kalkması çok zor zaten yazın sonuna doğru Csdurağı Özel Gametracker yapicagini söylemişti bu aralar bekliyoruz.
EnesReiS` yazdı: Pzr Ağu 26, 2018 1:44 pm
biraz zor ama yeni çıkmış olan bir gametracker rank sıralaması var bence oraya geçmeniz mantıklı olur bende geçmiştim www.gametracker.rs
Ben bu gametrackere geçiş yapacagim attigin icin teşekkürler.
biraz zor ama yeni çıkmış olan bir gametracker rank sıralaması var bence oraya geçmeniz mantıklı olur bende geçmiştim www.gametracker.rs
attıgın link uzun zamandır var aslında keşfedilmemiş sadece...
@MarkWeLL serverim üst ip + günlük max 25 26 oluyor gametrackerin banını kadlrıtırsam jailde çıkarsa millet görür gelir diye kaldıramak istiyorum yoksa bir hedefim yok zaten.
attıgın link uzun zamandır var aslında keşfedilmemiş sadece...
biliyorum hocam zaten bilmeyenler için söylemiştim.
Gametracker forum üzerinde ban kaldırma konusu mevcut zaten bir kaç kişi yazmış onların aynısı sende yorum olarak yaz ipleri felan değişirsin duruma göre değerlendirmeye alırlar banın kalkcağını sanmıyorum fakat şansını dene