Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Zombie espace istek

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Ahmethamza_1

Zombie espace istek

Mesaj gönderen Ahmethamza_1 »

ahmetsencanx2 yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 4:02 pm
The​ Professiona͏l yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 3:37 pm Dahiiler toplanmış yine birisi benden mod satın alan diğeri eklenti satın almak isteyen diğeri ise modu sattığım kişiden aldığı mod ile bana rakip olan hmm sanırım herkes kendini biliyor bu yüzden isim vermeme gerek yok... Ama kendinizi bu konuda geliştirdiğinize sevindim EVET sizde bağımsız bir mod oluşturabilirsiniz.
Artık kendini tanrı sanmaktan vazgeç. Bu arada teşekkür ederim senden mod satın almak isterken iyiki bana satmadın.
Adam kendini neden tanrı sansın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Zombie espace istek

Mesaj gönderen Colditz »

İnternetim pek iyi olmadığı için indirip deneyemedim. Bu siteye bakabilirsin.

http://zppv.boards.net/thread/2141/reap ... e-wbyokomo

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
WolfsBey
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: xx

Zombie espace istek

Mesaj gönderen WolfsBey »

holigan yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:36 pm
düşünme degil problem yapamamakta .d diyelim aklimda güzel bi mod var ama bırleştirmek sıkıntılı
aklındaki güzel fikirlerden bahset o halde ?
forumda isteklerini yerine getirecek onlarca kişi var
böyle tarz bı mod varmı bilmiyorum fakat zombie espace ile plaguenin birleşmiş hali daha cazip fikirler bulabılırdım ama suanlık bunu bulabıldım bazıları dıyecek neden illa boyle mod ıstenıyor bazılarıda boyle bı mod var diyebilir modları fazla arastırmadıgımdan acemılıgıme verebılırsınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

Zombie espace istek

Mesaj gönderen Natre »

WolfsBey yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:52 pm
holigan yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:36 pm
düşünme degil problem yapamamakta .d diyelim aklimda güzel bi mod var ama bırleştirmek sıkıntılı
aklındaki güzel fikirlerden bahset o halde ?
forumda isteklerini yerine getirecek onlarca kişi var
böyle tarz bı mod varmı bilmiyorum fakat zombie espace ile plaguenin birleşmiş hali daha cazip fikirler bulabılırdım ama suanlık bunu bulabıldım bazıları dıyecek neden illa boyle mod ıstenıyor bazılarıda boyle bı mod var diyebilir modları fazla arastırmadıgımdan acemılıgıme verebılırsınız
csduraginin hazır modlar kısmında zombie escape modunu göreceksin ondaki modelleri kendine göre ayarla veya ayarlama onları kullan keyfin bilir bir de sorun olduğunda modu yapan arkadaşdan yani @ShooTeR 'dan destek alabilirsin şöyle şöyle sorunlar var diye.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

M.A - Burkay

Zombie espace istek

Mesaj gönderen M.A - Burkay »

@WolfsBey Aynısını ücretli yaparım kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Zombie espace istek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Ahmethamza_1 yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 12:25 pm @WolfsBey ben zombie escape mod satmaktayım. Eğer bakmak istersen mesaj at.
M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:59 pm @WolfsBey Aynısını ücretli yaparım kardeşim
alpersoylu34 yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 8:00 pm
M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:59 pm @WolfsBey Aynısını ücretli yaparım kardeşim
Ücretli yaptığını buradan söyleme, öm den söyle.
@alpersoylu34 Bunu demek bile Kural ihlalidir. Bir dahaki saptanmada uyarı verilebilir.

Forumda ticari amaçlar gütmek yasaktır. Saptandığında 2. kere uyarı gelmeyecek direkt yasaklanacaksınız.

Boş yorumlar temizlenmiştir. Ya adama cevabını verin yada yorum yaparak boş yorumlarınızla forumu doldurmayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

M.A - Burkay

Zombie espace istek

Mesaj gönderen M.A - Burkay »

announces/forum-kurallari-t126.html

Burdaki kurallarda öyle bir kuralın olmadığını görüyorum? Bu yüzden uyarı vermeniz saçma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onuryildirims

Zombie espace istek

Mesaj gönderen onuryildirims »

M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 10:51 pm announces/forum-kurallari-t126.html

Burdaki kurallarda öyle bir kuralın olmadığını görüyorum? Bu yüzden uyarı vermeniz saçma
7. kurala bakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Zombie espace istek

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 10:51 pm announces/forum-kurallari-t126.html

Birdahakine düzgün okumanız dileği ile.
Kilit.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli