Adam kendini neden tanrı sansın ?ahmetsencanx2 yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 4:02 pmArtık kendini tanrı sanmaktan vazgeç. Bu arada teşekkür ederim senden mod satın almak isterken iyiki bana satmadın.The Professiona͏l yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 3:37 pm Dahiiler toplanmış yine birisi benden mod satın alan diğeri eklenti satın almak isteyen diğeri ise modu sattığım kişiden aldığı mod ile bana rakip olan hmm sanırım herkes kendini biliyor bu yüzden isim vermeme gerek yok... Ama kendinizi bu konuda geliştirdiğinize sevindim EVET sizde bağımsız bir mod oluşturabilirsiniz.
Zombie espace istek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Zombie espace istek
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Zombie espace istek
İnternetim pek iyi olmadığı için indirip deneyemedim. Bu siteye bakabilirsin.
http://zppv.boards.net/thread/2141/reap ... e-wbyokomo
http://zppv.boards.net/thread/2141/reap ... e-wbyokomo
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: xx
Zombie espace istek
böyle tarz bı mod varmı bilmiyorum fakat zombie espace ile plaguenin birleşmiş hali daha cazip fikirler bulabılırdım ama suanlık bunu bulabıldım bazıları dıyecek neden illa boyle mod ıstenıyor bazılarıda boyle bı mod var diyebilir modları fazla arastırmadıgımdan acemılıgıme verebılırsınızholigan yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:36 pmaklındaki güzel fikirlerden bahset o halde ?düşünme degil problem yapamamakta .d diyelim aklimda güzel bi mod var ama bırleştirmek sıkıntılı
forumda isteklerini yerine getirecek onlarca kişi var
Linklerini gizle |
-
Zombie espace istek
csduraginin hazır modlar kısmında zombie escape modunu göreceksin ondaki modelleri kendine göre ayarla veya ayarlama onları kullan keyfin bilir bir de sorun olduğunda modu yapan arkadaşdan yani @ShooTeR 'dan destek alabilirsin şöyle şöyle sorunlar var diye.WolfsBey yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:52 pmböyle tarz bı mod varmı bilmiyorum fakat zombie espace ile plaguenin birleşmiş hali daha cazip fikirler bulabılırdım ama suanlık bunu bulabıldım bazıları dıyecek neden illa boyle mod ıstenıyor bazılarıda boyle bı mod var diyebilir modları fazla arastırmadıgımdan acemılıgıme verebılırsınızholigan yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 7:36 pmaklındaki güzel fikirlerden bahset o halde ?düşünme degil problem yapamamakta .d diyelim aklimda güzel bi mod var ama bırleştirmek sıkıntılı
forumda isteklerini yerine getirecek onlarca kişi var
Linklerini gizle |
-
Zombie espace istek
Ahmethamza_1 yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 12:25 pm @WolfsBey ben zombie escape mod satmaktayım. Eğer bakmak istersen mesaj at.
@alpersoylu34 Bunu demek bile Kural ihlalidir. Bir dahaki saptanmada uyarı verilebilir.
Forumda ticari amaçlar gütmek yasaktır. Saptandığında 2. kere uyarı gelmeyecek direkt yasaklanacaksınız.
Boş yorumlar temizlenmiştir. Ya adama cevabını verin yada yorum yaparak boş yorumlarınızla forumu doldurmayın.
Linklerini gizle |
-
Zombie espace istek
announces/forum-kurallari-t126.html
Burdaki kurallarda öyle bir kuralın olmadığını görüyorum? Bu yüzden uyarı vermeniz saçma
Burdaki kurallarda öyle bir kuralın olmadığını görüyorum? Bu yüzden uyarı vermeniz saçma
Linklerini gizle |
-
Zombie espace istek
7. kurala bakın.M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 10:51 pm announces/forum-kurallari-t126.html
Linklerini gizle |
Zombie espace istek
Birdahakine düzgün okumanız dileği ile.M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 25, 2018 10:51 pm announces/forum-kurallari-t126.html
Kilit.
Linklerini gizle |