Çalışır ama yetkili eklediğiniz an tüm yetkililikler pasif gözükür harita değişince geri aktif olur. Yetkili ekleme işini fazla yapmamak şartıyla beraber çalışırlar. Fakat sadece usersini kullanımını öneriyorum .ShooTeR yazdı: Cum Ağu 24, 2018 5:44 pmTest et 1 saat içinde cevabını bekliyorum bakalım calısıyormu, calısmıyormu ?necati_dgn yazdı: Cum Ağu 24, 2018 1:01 pm Çalışmaz değil çalışır. Fakat çakışma yaratacağı için birçok sorun oluşur. Sadece 1 tanesini kullanmanız gerekiyor.
User.ini - Admin ekle menüsü
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Ben kullanıyordum kullanan kişilerde vardı forumda ara konusu vardı.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Test etmeme gerek yok çalışıcağını biliyorum çok merak ediyorsan kendin deneyebilirsin ama çakışma olur bir ton sorunla karşılaşırsın. Yetkiler silinir, aktif olmaz, specbot eklentisiyle de sanırım çakışabilir(emin değilim) vesaire vesaire. O yüzden sadece 1 tanesini açmak gerekiyor.ShooTeR yazdı: Cum Ağu 24, 2018 5:44 pmTest et 1 saat içinde cevabını bekliyorum bakalım calısıyormu, calısmıyormu ?necati_dgn yazdı: Cum Ağu 24, 2018 1:01 pm Çalışmaz değil çalışır. Fakat çakışma yaratacağı için birçok sorun oluşur. Sadece 1 tanesini kullanmanız gerekiyor.
Linklerini gizle |