Hayırlı Bayramlar arkadaşlar ben weapondan ve restmenü'den hg bombasını yasaklayacam fazladan atıldığı için çok şikayet geliyor o yüzden her el başı otomatik hg veren bir plugin istiyorum yardımcı olurmusunuz ?
teşekkürler @yek@Yek'-ta küçük bi isteğim daha olacak şu komut yasaklama bölümünden amx_weapon nick 83 şeklinde yasaklamak istiyorum kimse alamasın diye nick yerine ne yazarsam yasaklanır
0nurd0gann yazdı: Çrş Ağu 22, 2018 4:33 pm
teşekkürler @yek@Yek'-ta küçük bi isteğim daha olacak şu komut yasaklama bölümünden amx_weapon nick 83 şeklinde yasaklamak istiyorum kimse alamasın diye nick yerine ne yazarsam yasaklanır
maalesef amx_weapon yasaklanır sadece. İstediğin şeyi "amx_glow nick 0 0 0 0 (görünmezlik glowu)" olarak denedim fakat amx_glow komutu engellendi.
teşekkürler küçük bi isteğim daha olacak şu komut yasaklama bölümünden amx_weapon nick 83 şeklinde yasaklamak istiyorum kimse alamasın diye nick yerine ne yazarsam yasaklanır
Onu oradan yasaklayamazsın, weapon eklentisinden kaldırman gerekli.
@ENESIZM satın alma yerinde iken HG alıp atıyorlar sonra tekrardan HG alıyorlar
teşekkürler küçük bi isteğim daha olacak şu komut yasaklama bölümünden amx_weapon nick 83 şeklinde yasaklamak istiyorum kimse alamasın diye nick yerine ne yazarsam yasaklanır
Onu oradan yasaklayamazsın, weapon eklentisinden kaldırman gerekli.
@ENESIZM satın alma yerinde iken HG alıp atıyorlar sonra tekrardan HG alıyorlar