Eklenti çalışmıyor ?
Moderatör: Moderatörler
-
Eklenti çalışmıyor ?
Tabi fazlası zarar, biz sizlere eğlenmeniz için yardım ediyoruz oyunda haksız bir rekabet oluşucaksa üzülürüz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1045
Eklenti çalışmıyor ?
kapa onu , emre wall baya iyi , aim iyimiş ne kadara aldın, ben çıkıyom,alpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 8:33 pm Tabi fazlası zarar, biz sizlere eğlenmeniz için yardım ediyoruz oyunda haksız bir rekabet oluşucaksa üzülürüz.

Linklerini gizle |
-
Eklenti çalışmıyor ?
Eğlence amaçlı klanı trollemek için açabilirsin, tabi kendi sunucun ama yine de ben karşıyım hep aktif kalmasına bir de yetkisi ile açılış komutunu değiştirirsen foruma bakan arkadaşlarımız da bulamaz.
Linklerini gizle |
-
Eklenti çalışmıyor ?
Eyvallah değiştirimalpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 9:43 pm Eğlence amaçlı klanı trollemek için açabilirsin, tabi kendi sunucun ama yine de ben karşıyım hep aktif kalmasına bir de yetkisi ile açılış komutunu değiştirirsen foruma bakan arkadaşlarımız da bulamaz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Eklenti çalışmıyor ?
Bu arada code satırında attığın hata bariz belli. client_disconnect diye yazılmış sana da onu kullanma "client_disconnected" bunu kullan diyor.
Linklerini gizle |
-
Eklenti çalışmıyor ?
Zaten @Natre Söylemiş. yinede sağolun.ENESIZM yazdı: Sal Ağu 21, 2018 4:12 am Bu arada code satırında attığın hata bariz belli. client_disconnect diye yazılmış sana da onu kullanma "client_disconnected" bunu kullan diyor.
Linklerini gizle |