Şoyle bi eklenti istiyorum yapacak kişiye teşekkür ederim,
mesela developer 2 yaptı ya otomatik onu yazınca developer 0 a çekecek yani developer hep 0 kalacak hiç bi şekilde degiştiremiyecek şekilde.
quadfor75 yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 2:24 am
mesela developer 2 yaptı ya otomatik onu yazınca developer 0 a çekecek yani developer hep 0 kalacak hiç bi şekilde degiştiremiyecek şekilde.
Al krdsm
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Al krdsm
İçinde gereksiz komutlar var maxfps falan diyor hepsini kaldırarark temiz bi eklenti yaparmısın rica etsem işe yaramayanları silerek.
Bir de user açısından düşünün : developer 0 yazınca 99 fps , developer 1 veya 2 yazınca +200 fps alıyorum. Hangi mod kullanıyorsunuz bilmiyorum ama jail veya dr tarzı mod kullanıyorsanız user kaybı yaşarsınız.
By.Dehset yazdı: Pzt Ağu 20, 2018 3:40 am
Bir de user açısından düşünün : developer 0 yazınca 99 fps , developer 1 veya 2 yazınca +200 fps alıyorum. Hangi mod kullanıyorsunuz bilmiyorum ama jail veya dr tarzı mod kullanıyorsanız user kaybı yaşarsınız.
Biliyorum kardeşim public için farkındayım bilgim var.