//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(648) : error 072: "sizeof" operator is invalid on "function" symbols
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(649) : error 017: undefined symbol "zp_cso_infectchant"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(649) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(649) : warning 215: expression has no effect
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(649) : error 001: expected token: ";", but found "]"
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(649) : error 029: invalid expression, assumed zero
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/cso_sesdeistirme.sma(649) : fatal error 107: too many error messages on one line
bu sorunları çözermisiniz
Hataları Çözebilecek
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1604
Hataları Çözebilecek
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 35
Hataları Çözebilecek
Öncelikle Merhaba,
Eklenti bayağı sorunlu veya değiştirilme yapıldığından dolayı bayağı sorun çıkartmış. Gerekli yerlerdeki hataları düzenledikçe sürekli yeni hatalar verdi bu yüzden sürekli kopyalama yaparak düzeltebildim. Eklenti de şuanda hata yok fakat kullanmanızı önermiyorum, iyi akşamlar.
Eklenti bayağı sorunlu veya değiştirilme yapıldığından dolayı bayağı sorun çıkartmış. Gerekli yerlerdeki hataları düzenledikçe sürekli yeni hatalar verdi bu yüzden sürekli kopyalama yaparak düzeltebildim. Eklenti de şuanda hata yok fakat kullanmanızı önermiyorum, iyi akşamlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1604
Hataları Çözebilecek
@Nei Wieder uğraşların için çok teşekkür ederim fakat ben nasıl bulacağım arka plan sesini
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 35
Hataları Çözebilecek
Merhaba,omertas14544 yazdı: Cum Ağu 17, 2018 7:43 pm @Nei Wieder uğraşların için çok teşekkür ederim fakat ben nasıl bulacağım arka plan sesini
Eklentiyi kullanabilirsiniz onda sıkıntı yok sadece bazı satırları aynı müziğe bağladım bunları değiştirerek kullanabilirsiniz.
Kod: Tümünü seç
new const zp_cso_infectchant[][] =
{
"zombie_plague/SirenSesiDark.mp3"
}
new const zp_cso_kill_sounds1[][] =
{
}
new const zp_cso_kill_sounds2[][] =
{