Jetpack (istek)
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 184
Jetpack (istek)
Merhabalar zombie plague modu sunucum için jetpack eklentisi yapabilcek birisi varmı var ise çok sevinirim her yerde aradım ama sadace havada uçulabilen jetpackdan bulabildim bana bunny yaparken hız veren jetpack lazım.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Jetpack (istek)
reklamlarını editlersin.Natre yazdı: Prş Ağu 16, 2018 8:56 pm Merhabalar zombie plague modu sunucum için jetpack eklentisi yapabilcek birisi varmı var ise çok sevinirim her yerde aradım ama sadace havada uçulabilen jetpackdan bulabildim bana bunny yaparken hız veren jetpack lazım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Jetpack (istek)
Teşekkür ederim sunucumu aldığım zaman deniyeceğim 2 3 gün sonra alıcam teşekkürler herhangi bir sorunda yardım edersiniz değil mi?
)

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Jetpack (istek)
sorun cıkartmaz cunku ben bunu bi zp sunucuda kullandım sorunsuz calısıyor.Natre yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:48 pm Teşekkür ederim sunucumu aldığım zaman deniyeceğim 2 3 gün sonra alıcam teşekkürler herhangi bir sorunda yardım edersiniz değil mi?)
say komutunu falan degistiriceksin smadan sadece bu kadar bsit.
Linklerini gizle |
-
Jetpack (istek)
tamam ayarladım ben teşekkür ederim @ShooTeRShooTeR yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:50 pmsorun cıkartmaz cunku ben bunu bi zp sunucuda kullandım sorunsuz calısıyor.Natre yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:48 pm Teşekkür ederim sunucumu aldığım zaman deniyeceğim 2 3 gün sonra alıcam teşekkürler herhangi bir sorunda yardım edersiniz değil mi?)
say komutunu falan degistiriceksin smadan sadece bu kadar bsit.

Linklerini gizle |