Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

farkli kill asist eklenti istek

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

Mesaj gönderen MarkWeLL »

selam aleyküm herkese iyi forumlar başlıkta belirttigim üzere ben panel dişinda farklı kill asist plugini istiyorum kendı fıkrımce kafamda planladıgım bı eklentı var mesela adam kill asist yaptıgında ona dm modda 2 puan verıcek ve forumda bulunan fatih ejderyanin kill marketine entegreli olacak her asist aldiginda 2 puan olarak markete işlenicek yapabilen varsa cok iyi olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 8:23 pm selam aleyküm herkese iyi forumlar başlıkta belirttigim üzere ben panel dişinda farklı kill asist plugini istiyorum kendı fıkrımce kafamda planladıgım bı eklentı var mesela adam kill asist yaptıgında ona dm modda 2 puan verıcek ve forumda bulunan fatih ejderyanin kill marketine entegreli olacak her asist aldiginda 2 puan olarak markete işlenicek yapabilen varsa cok iyi olur
paneldeki kill asist plsini kullanıp asist yapınca frag geçiyormu usera ? (kullanmadıgım için soruyorum)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

paneldeki kill asist 150$ veriyor olması gerek bende para olayı olmadıgı ıcın kapalı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:52 pm paneldeki kill asist 150$ veriyor olması gerek bende para olayı olmadıgı ıcın kapalı
zZzzzZZ....

Sordugum soruyla yazdığının bi alakası varmı... ???

Paneldekini test et asist yaptığı halde frag veriyorsa yeni bi eklentiye gerek yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

ShooTeR yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:54 pm
MarkWeLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:52 pm paneldeki kill asist 150$ veriyor olması gerek bende para olayı olmadıgı ıcın kapalı
zZzzzZZ....

Sordugum soruyla yazdığının bi alakası varmı... ???

Paneldekini test et asist yaptığı halde frag veriyorsa yeni bi eklentiye gerek yok.
ben frag yontemıyle ıstemıyorum market e entegrelı asist puanı versın ıstemiştim modum dm oldugu ıcın kıll asıst oylesıne aktıf duruyo panelde

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala