Eklenti nasıl yazabilirim?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 184
Merhabalar ben cs 1.6'da eklenti yazmak istiyorum siz forumdaki insanlar nasıl yazıyorsunuz bilmiyorum en çokda @Fatih ~ EjderYa 'yı takip ediyorum ve eklentilerini çok beğeniyorum lakin ben anlamıyorum bende eklenti yazmak istiyorum nasıl başlayabilirim ustalar yardımcı olursa sevinirim kodlar hoşuma gidiyorlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
6 harfli EKLENTİ
Egitim dersleri veriyorlar Taha demmirbas gibi kisiler video cekiyorlar forumda var.

Egitim dersleri veriyorlar Taha demmirbas gibi kisiler video cekiyorlar forumda var.
Linklerini gizle |
-
Bunlar Cs ' de bir şey yapmak için bazı püf noktalar. Bu linki şimdilik atıyorum.
counter-strike-genel/isinize-yarayabile ... 28625.html
Akşama bir şeyler atıcam. Linkteki yazılar kafanı karıştırırsa takma , hallederiz.
Akşama bir şeyler atıcam. Linkteki yazılar kafanı karıştırırsa takma , hallederiz.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Şurdan itibaren yorumları okumanı tavsiye ederim.
silinmis-konular/plugin-coder-nasil-olu ... t=amad#top
silinmis-konular/plugin-coder-nasil-olu ... t=amad#top
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 184
Fatih bey attığınızdan pek anlayamadım eklenti yazarken kullancağımız siteleri vermişsiniz lakin ben daha ne yazacağımı bile bilmiyorum. hangi komutların ne işe yaradığını hatalar aldığımda nasıl düzeltebileceğimi.Fatih ~ EjderYa yazdı: Prş Ağu 16, 2018 6:48 pm Bunlar Cs ' de bir şey yapmak için bazı püf noktalar. Bu linki şimdilik atıyorum.
@Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |
-
Dostum attigim linke baktin miNatre yazdı: Prş Ağu 16, 2018 7:17 pmFatih bey attığınızdan pek anlayamadım eklenti yazarken kullancağımız siteleri vermişsiniz lakin ben daha ne yazacağımı bile bilmiyorum. hangi komutların ne işe yaradığını hatalar aldığımda nasıl düzeltebileceğimi.Fatih ~ EjderYa yazdı: Prş Ağu 16, 2018 6:48 pm Bunlar Cs ' de bir şey yapmak için bazı püf noktalar. Bu linki şimdilik atıyorum.
@Fatih ~ EjderYa
Linklerini gizle |