Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[Hesap Girememe]

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen SyoLLL »

Hocam merhabalar ben TURKCELL SUPERONLİNE Biriminde calısıyorum. Fakat mailime erisim sağlanmıyorum banım açılmıştı. Fakat bir kez daha ban yedim galiba neden olduğunu öğrenme şansım varmı ? hani cs67 kapatıcaktık kapatıldı zatende Mailim IkarosGaming683@gmail.com cs20 - cs30 ip bakıcaktık hesabıma ucret yatırıcaktım ki göremedim hani şaşırdım
Zaten ben pek fazla aktif olamıyorum söylediğim gibi Acaba sorun nedir ? Yetkililer konuyu kapatmasın ömer bey görsün hani hatam varsa affolada neden olduğnu söylerseniz sevinirim cünkü eve geldim ve beklemekteyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen SyoLLL »

@ÖmerTelli

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen SyoLLL »

Kötü bişeyde yapmadım yaptıysam hani açıklama yapayım bari ben bisey bilmiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen SyoLLL »

Forumdan banlamayın lütfen kuralları çiğniyor olabilirim bilmiyorum. Ama gerçekten bişey bilmediğim halde bi ara Revolotiuon Birlestik acaba ondan kaynaklımı oldu birlesme yasak oldugnu bilmiyorum zaten ilk defa birlesme yaptım cs30 arası ip planlıyoduk. Bi arada panel verdim arkadasıma mailli ondan kaynaklımı cünkü 2 server sahibiyiz normalde anapanelden ekstra o yonetiyor. Bana bir ...... lık yaptı bende ömer beye söyledim ts93 iptalini istemis geri cekermisiniz diye o kdr sonrada panelimi degistirdim herhangi iade talep etmedim. Bisey demedim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen JaveranGe »

SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 6:04 pm Hocam merhabalar ben TURKCELL SUPERONLİNE Biriminde calısıyorum. Fakat mailime erisim sağlanmıyorum banım açılmıştı. Fakat bir kez daha ban yedim galiba neden olduğunu öğrenme şansım varmı ? hani cs67 kapatıcaktık kapatıldı zatende Mailim IkarosGaming683@gmail.com cs20 - cs30 ip bakıcaktık hesabıma ucret yatırıcaktım ki göremedim hani şaşırdım
Zaten ben pek fazla aktif olamıyorum söylediğim gibi Acaba sorun nedir ? Yetkililer konuyu kapatmasın ömer bey görsün hani hatam varsa affolada neden olduğnu söylerseniz sevinirim cünkü eve geldim ve beklemekteyim
TeamiKairos klanı iseniz başka ts3 sunucusunun reklamını yapıyordunuz.
https://prnt.sc/kiq9y8

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen SyoLLL »

Hocam teamspeak 3 serverimiz iptal olacağı icin yeni ts3 actık adamlarımızı o tarafa cektik daha sonradan cs30 tarzı ip beklemekteyiz o yüzden zaten 10 tllik makine ipsini atsam bile saldırı atılcak bisey kötü niyetimiz yok. Hani 10-15 gün icin gecis yaptık ts3.centerdan ts3 falanda almadık sadece dns var :D tsdns kısmından reklam gene csd tssine gecicektik fakat para biriktiriyoruz panelde o yüzden adamlarım dağılmasın diye o tarafa cektim kötü niyetim kesinlikle yoktu. Reklam denilen bu olmamalı ben sadece ekibimi bir arada toplamak icin ve yeni sv acacagımız icin bugun panelime 50tl yatıran vardı sans eseri gördüm bende ne yalan soyluyeyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen JaveranGe »

SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:26 pm Hocam teamspeak 3 serverimiz iptal olacağı icin yeni ts3 actık adamlarımızı o tarafa cektik daha sonradan cs30 tarzı ip beklemekteyiz o yüzden zaten 10 tllik makine ipsini atsam bile saldırı atılcak bisey kötü niyetimiz yok. Hani 10-15 gün icin gecis yaptık ts3.centerdan ts3 falanda almadık sadece dns var :D tsdns kısmından reklam gene csd tssine gecicektik fakat para biriktiriyoruz panelde o yüzden adamlarım dağılmasın diye o tarafa cektim kötü niyetim kesinlikle yoktu. Reklam denilen bu olmamalı ben sadece ekibimi bir arada toplamak icin ve yeni sv acacagımız icin bugun panelime 50tl yatıran vardı sans eseri gördüm bende ne yalan soyluyeyim
Hizmet sözleşmesini okuduysan bu yasak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
SyoLLL
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen SyoLLL »

Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen ShooTeR »

SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:32 pm Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma
Okuma sevmiyorum diyosun o zaman nasıl TRCELL Superonline ekibinde çalışıyorsunuz merak ediyorum allah bilir sözleşmeleride rastgele okumadan veriyorsunuzdur.
Farklı sunucu cs ip olsun, ts ip olsun yasak bunu bilipde bilmeyipte uygulayan kimin varsa ya hizmeti sonlandırıldı (garanti) yada uyarıldı (sanırım)
Geçmiş olsun şimdiden eğer javarengenin attıgını durum doğruysa.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

[Hesap Girememe]

Mesaj gönderen Natre »

SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:32 pm Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma
Hizmet sözleşmesi süs olarak konulmadı oraya.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli