[Hesap Girememe]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 70
[Hesap Girememe]
Hocam hatam olabilir fakat bu kadar sert konusulmamalı ben ts reklam oldugnu blmıyordum üzgünüm
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
[Hesap Girememe]
Okuma sevmiyorum diyince sadece genel hayat gelmemeli aklınıza internet üzerinden eminim ki bir cok insan okumuyor. Ben internet üzerinden birşey okumayı sevmiyorum. Bu konuda hatalı olduğumu bildiriyorum fakat sert konusuyorsunuz.ShooTeR yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:36 pmOkuma sevmiyorum diyosun o zaman nasıl TRCELL Superonline ekibinde çalışıyorsunuz merak ediyorum allah bilir sözleşmeleride rastgele okumadan veriyorsunuzdur.SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:32 pm Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma
Farklı sunucu cs ip olsun, ts ip olsun yasak bunu bilipde bilmeyipte uygulayan kimin varsa ya hizmeti sonlandırıldı (garanti) yada uyarıldı (sanırım)
Geçmiş olsun şimdiden eğer javarengenin attıgını durum doğruysa.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
[Hesap Girememe]
Dostum sert konuşuyorsak bir sebebi varki konuşuyoruz forumda git bi araştır, dunyanın mesjaı vardır modların yazdığı "farklı sunucuların reklamı yasaktır." diye ayrıca hizmet alıyorsan okuyacaksın, okuyacaksın, okuyacaksın !SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:51 pmOkuma sevmiyorum diyince sadece genel hayat gelmemeli aklınıza internet üzerinden eminim ki bir cok insan okumuyor. Ben internet üzerinden birşey okumayı sevmiyorum. Bu konuda hatalı olduğumu bildiriyorum fakat sert konusuyorsunuz.ShooTeR yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:36 pmOkuma sevmiyorum diyosun o zaman nasıl TRCELL Superonline ekibinde çalışıyorsunuz merak ediyorum allah bilir sözleşmeleride rastgele okumadan veriyorsunuzdur.SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:32 pm Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma
Farklı sunucu cs ip olsun, ts ip olsun yasak bunu bilipde bilmeyipte uygulayan kimin varsa ya hizmeti sonlandırıldı (garanti) yada uyarıldı (sanırım)
Birde superonlineda calısıyorum diyorsun ohooo...
Linklerini gizle |
-
[Hesap Girememe]
SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:51 pmOkuma sevmiyorum diyince sadece genel hayat gelmemeli aklınıza internet üzerinden eminim ki bir cok insan okumuyor. Ben internet üzerinden birşey okumayı sevmiyorum. Bu konuda hatalı olduğumu bildiriyorum fakat sert konusuyorsunuz.ShooTeR yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:36 pmOkuma sevmiyorum diyosun o zaman nasıl TRCELL Superonline ekibinde çalışıyorsunuz merak ediyorum allah bilir sözleşmeleride rastgele okumadan veriyorsunuzdur.SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:32 pm Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma
Sana zorla hikaye kitabı okutmaya çalıştırmayacağım fakat csdurağı kurallarına uymayacaksan csdurağında bulunmamalısın çünkü bizim gibi sende kurallara saygı gösterip kurallara uymalısın fakat sen kuralları ihlal edicem diyorsan iş değişir paşa paşa gidersin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
[Hesap Girememe]
Bilgi için çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım. Daha güzel konusabilirdiniz tesekkurlerimi sunarım. Genede
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
[Hesap Girememe]
Hocam ben kimseyi yalanlamam ya doğrudur. ama csd zaten yükleme yapıcaktık geri acılcaktık ben tahmin etmemistim üzgünüm sizleride üzdüysem. Tesekkur ederimShooTeR yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:36 pmOkuma sevmiyorum diyosun o zaman nasıl TRCELL Superonline ekibinde çalışıyorsunuz merak ediyorum allah bilir sözleşmeleride rastgele okumadan veriyorsunuzdur.SyoLLL yazdı: Prş Ağu 16, 2018 9:32 pm Hocam ben hiç reklamdan ban yemedim valla hizmet sözlesmesi okumadım okuma sevmiyorum pek reklam ki 10tllik makina hocam ya. Ben tahmin etmedim daha öncedende yaptım ban yemedim reklam yerine falan gecmemesi lazım csd gibi kaliteli yer makinamın aldığı yeride söylüyeyim türkyılmaz 10tl cs serverlarındada reklam yapılıyor sacma
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
[Hesap Girememe]
Adam kuralı bilmiyor diye bir sövmediğiniz kaldı. Oldu da okudu, bir daha aynı hatayı yaptı. Sana ne? Size ne? Ki bilmeden yapıyor.
Ben şimdi 12 sene boyunca gördüğünüz Türkçe dersine rağmen yazım yanlışlarınızı yüzünüze vuruyor muyum?
Ben şimdi 12 sene boyunca gördüğünüz Türkçe dersine rağmen yazım yanlışlarınızı yüzünüze vuruyor muyum?
Linklerini gizle |