Harita Yasaklama
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Harita Yasaklama
Kendisi o şekilde yapıyor ve sorun olmadığını belirtiyor. Demek ki olabiliyor. Yanlış bir şey yapabilme olasılığınız var.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Harita Yasaklama
Ona oyle denmez işte demekki farklı bişey yapıyor ki oluyor denir bunuda soylemek zorunda degil belirte bilir.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:12 pm Kendisi o şekilde yapıyor ve sorun olmadığını belirtiyor. Demek ki olabiliyor. Yanlış bir şey yapabilme olasılığınız var.
Linklerini gizle |
Harita Yasaklama
Bakın burada kötü cümle kurmak istemiyorum ben haritamda ne ayar kullanıyor isem hepsini bir bir yazdım sorun sizden kaynaklı ise ben bir şey yapamam ha illa benim bir şeyi farklı yaptığımı düşünüyor isen o senin bileceğin bir şey en son gamebananaya yüklediğim zm_vs_redlight mapıda 4 mb ve winspcde açılıyor nasıl engelleneceğini bilseydim onuda engellerdim buna zm_cross_fix zm_x3 gibi maplarımda dahil
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Harita Yasaklama
Peki teşekkür ederim.devodev yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:24 pm Bakın burada kötü cümle kurmak istemiyorum ben haritamda ne ayar kullanıyor isem hepsini bir bir yazdım sorun sizden kaynaklı ise ben bir şey yapamam ha illa benim bir şeyi farklı yaptığımı düşünüyor isen o senin bileceğin bir şey en son gamebananaya yüklediğim zm_vs_redlight mapıda 4 mb ve winspcde açılıyor nasıl engelleneceğini bilseydim onuda engellerdim buna zm_cross_fix zm_x3 gibi maplarımda dahil
Linklerini gizle |
Harita Yasaklama
Demekki yapmıyor ki demiyor. Konu kilit.quadfor75 yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:11 pmBen saten yani farklı bişey var ise farklı bişey yapıyorum ama bunu paylaşamam diye bilir beni burda ugraştırmaz.Taha Demirbaş yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:03 pm Adam bilgisini paylaşmış. Paylaşmasa bile kendi tercihidir. Birşey diyemeyiz. Size yardım etmek isteyen Arkadaşlara iyi davranınız.
Linklerini gizle |