bb_modern yaptıgınız map ona ne dersiniz o maptaki bütün textureleri aldım bi tane map çizdim hepsini kullandım map gine açılıyor peki buna ne diceksiniz yani farklı bişey yapıyosunuz bunu inkaar ediyosunuz varsa boyle bişey bildirin bizide ugraştırmayın.devodev yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 10:50 pm Sanırım okumadan yazıyorsunuz yada okuduğunuz halde türkçe sözcükleri anlamıyorsunuz.
Bu mapı yaptığım zaman kodlar bu şekildeydi
http://prntscr.com/kj1y3h
Harita Yasaklama
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Harita Yasaklama
Link: | |
Linklerini gizle |
Harita Yasaklama
valla kusura bakmayın ama ben ne yapıyor isem aynısı size söyledim burada eksiği artısı yok neyse o siz laftan anlamıcak kadar bencil iseniz yapabileceğim bir şey yok
@Taha Demirbaş bu konuyu kitleyip arkadaşa bir uyarı sağlarsanız sevinirim
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Harita Yasaklama
Uyarı ne alaka ? yalan konuşuyosunuz yani dediginiz herşeyi yaptm map gene açılıyor 5mb yaptım o dediginiz yeri 100 tane texture kullandım map gene açılıyor farklı bişey yapıyosunuz yani bunu yapıyorum diyerek kapata bilirsiniz yalan konuşmaya gerek yok.devodev yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 10:55 pm valla kusura bakmayın ama ben ne yapıyor isem aynısı size söyledim burada eksiği artısı yok neyse o siz laftan anlamıcak kadar bencil iseniz yapabileceğim bir şey yok
Linklerini gizle |
Harita Yasaklama
arkadaşım zaten söyledim bunu böyle yaparak yapıyorum ya okumuyorsun yada körsün diyecek bir şey yok ben o şekilde kullanıyorum üstüne bir kaç mapım 4 mb olduğu halde onlarda açılıyor yane değişen pek bir şey yok
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Harita Yasaklama
Tamam diyorum işte sizinkiler neden açılmıyor dediginiz herşeyi yaptım?devodev yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:01 pm arkadaşım zaten söyledim bunu böyle yaparak yapıyorum ya okumuyorsun yada körsün diyecek bir şey yok ben o şekilde kullanıyorum üstüne bir kaç mapım 4 mb olduğu halde onlarda açılıyor yane değişen pek bir şey yok
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Harita Yasaklama
Siz yapamıyorsunuz diye kişinin yalan söylediğini nerden çıkardınız?
Linklerini gizle |
Harita Yasaklama
Adam bilgisini paylaşmış. Paylaşmasa bile kendi tercihidir. Birşey diyemeyiz. Size yardım etmek isteyen Arkadaşlara iyi davranınız.
Linklerini gizle |
Harita Yasaklama
bilmiyorum en son eklediğim mapta 4 mb ve winbspc'de açılıyor büyük ihtimal ışık yada maptaki çizimde kullanılan malzemenin çokluğundan kaynaklıdır
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Harita Yasaklama
Ben yapamıyorum diye bişey yok ne dediyse yaptım teker teker olmadıgını soyledim.EmirhanBeyBeta yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:03 pm Siz yapamıyorsunuz diye kişinin yalan söylediğini nerden çıkardınız?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Harita Yasaklama
Ben saten yani farklı bişey var ise farklı bişey yapıyorum ama bunu paylaşamam diye bilir beni burda ugraştırmaz.Taha Demirbaş yazdı: Çrş Ağu 15, 2018 11:03 pm Adam bilgisini paylaşmış. Paylaşmasa bile kendi tercihidir. Birşey diyemeyiz. Size yardım etmek isteyen Arkadaşlara iyi davranınız.
Linklerini gizle |