pusula eklentisi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 164
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
pusula eklentisi

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 164
pusula eklentisi
anladım olsa iyi olurdu bende aradımda bulamadım demekki yeni bir eklenti
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
pusula eklentisi
SS'de güzel duruyor fakat oyun içinde ne bileyim pek durmamış gibi. Kodlayan arkadaşın eline sağlık 1.6 sınırlarına bağlı kalarak bir şeyler çıkarmaya çalışmış hatta başarıyla çıkarmış da ama ben beğenmedim. Bana kalırsa 1.6 standartlarının üstünde bir istek yani 1.6 da olması gerekmiyor. Tabi bu şahsi düşüncem.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
pusula eklentisi
Farkındayım da oyunda girdim baktım sağa sola çevirirken kasmalar oluyor.(Oyun kasması değil Hudmesajı) Fazlasıyla dikkat çekiyor açıkçası benim açımdan sinir bozucu.
Linklerini gizle |
pusula eklentisi
Saniye farkı koyarsın halledilir. Muhtemelen prethink kullandığı için kastırıyor.
Linklerini gizle |
pusula eklentisi
Kastırmıyor. Sadece Virgüllü Sayıyı Yuvarlıyor. bu sebeple bir anda 1 birim atlıyor. Çok fazla uğraşmak istemedim. Zaman bulup da sunucuya da pek giremiyorum : )By.Dehset yazdı: Sal Ağu 14, 2018 6:21 pm SS'de güzel duruyor fakat oyun içinde ne bileyim pek durmamış gibi. Kodlayan arkadaşın eline sağlık 1.6 sınırlarına bağlı kalarak bir şeyler çıkarmaya çalışmış hatta başarıyla çıkarmış da ama ben beğenmedim. Bana kalırsa 1.6 standartlarının üstünde bir istek yani 1.6 da olması gerekmiyor. Tabi bu şahsi düşüncem.
Linklerini gizle |