Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

fiyat bilgilendirme hk.

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen MarkWeLL »

selam arkadaşlar cs67 ve civari iplerin fiyatlarinda beni aydınlatırsanız cok sevınırım panelime o kadar para atacagımda fiyat konusunda bılgım yok o sebebden konu açtım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen ogibaba911 »

60 - 70 at garanti olsun.Tam hatırlamıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

Cs60 ve 70 arası 85 tl cs68 ben 85 tl oduyorum her ay

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

fiyat bilgilendirme hk.

anladım teşekür ederim yorumlarınız için

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Ayn 85 tl yi geçmez max

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen Poseidon* »

Panelinize koyun 300 TL bakın keyfine boşuna konu da açılmamış olur, bu tür konular bana göre saçma. Belli olmuyor fiyatlar bazen farklılık gösterebiliyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
MarkWeLL

fiyat bilgilendirme hk.

Poseidon* yazdı: Sal Ağu 14, 2018 12:45 am Panelinize koyun 300 TL bakın keyfine boşuna konu da açılmamış olur, bu tür konular bana göre saçma. Belli olmuyor fiyatlar bazen farklılık gösterebiliyor
Öncelikle yorumuna saygı duyuyorum bu forum bilgi sahibi olmayanlar bilgi sahibi olsunlar birbirleriyle yardımlassinlar diye var ayrıca konunun neresi saçma açıklarmısın lütfen biraz daha güzel üslupla yanıtlamaniz sizden tercihim bu tür konular açıldığı zaman aynı yorumu veriyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Poseidon*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen Poseidon* »

MarkWeLL yazdı: Sal Ağu 14, 2018 12:51 am
Poseidon* yazdı: Sal Ağu 14, 2018 12:45 am Panelinize koyun 300 TL bakın keyfine boşuna konu da açılmamış olur, bu tür konular bana göre saçma. Belli olmuyor fiyatlar bazen farklılık gösterebiliyor
Öncelikle yorumuna saygı duyuyorum bu forum bilgi sahibi olmayanlar bilgi sahibi olsunlar birbirleriyle yardımlassinlar diye var ayrıca konunun neresi saçma açıklarmısın lütfen biraz daha güzel üslupla yanıtlamaniz sizden tercihim bu tür konular açıldığı zaman aynı yorumu veriyorsunuz
1. Eskiden beri aynı konular ve artık baydı, arama tuşu var oradan gerekli anahtar kelimeler ile arayabilirsiniz konuyu.

2. Sert tavırlı değilim, herkese saygım var her gün sırf forumda ön plana çıkmak için garip konular açılmasından sıkıldığımdan bu tür konularda boş geliyor. Görüyorsunuz 79 a 50 TL öderken ben 89 a 65 TL ödeyen var çok farklılık gösteriyor.

3. Koyun belirli bir miktar parayı ve keyfinize bakın bundan daha iyi bir şey olamaz bence, ön ip aldığınıza göre 300 TL koymak pek size yadırgamaz şahsen bana yadırgamıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

fiyat bilgilendirme hk.

Mesaj gönderen specified »

MarkWeLL yazdı: Sal Ağu 14, 2018 12:51 am
Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak zaten 2 gün önce devam eden ve sıcak olan bir konu var, üstelik 2 gün önce yine 2 aynı konu(fiyat bilgi hk.) var.
eklenti-istekleri/cs75-ile-cs90-fiyat-t29156.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala