Eklenti istek max Fps sınırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Eklentide think meselesi işi bozuyor. Think saniye içerisinde birden fazla kez çalışıyor. thinki iptal etmek gerekiyor. Bakacağım fakat şuan işim var pc başından ayrılacağım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
holigan yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 5:48 pm Oyuncu servera girdiğinde fps_max "100" komutunu uygulatıp
fps sınırını 105 yapıp
Deneyin böylelikle oyuna girdikten sonra herhangi bir .cfg aktif edilirse fps artacaktır ve fps sınırını geçen oyuncu slay yiyecek
Fps sınırını aştığı için slaylanan kişiye fps_max "100" komutu tekrar gönderilirse sürekli slaylama olayı yaşanmaz
yani oyuncu .cfgyi aktif ettikçe slaylanmış olur![]()
Linklerini gizle |
Ek : Kısacası kullanıcının fps verisine erişmemiz gerekli bu eklentinin düzgün çalışması için. İpucunu buradan vereyim.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 6:18 pm Eklentide think meselesi işi bozuyor. Think saniye içerisinde birden fazla kez çalışıyor. thinki iptal etmek gerekiyor. Bakacağım fakat şuan işim var pc başından ayrılacağım
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Oyuncunun konsola kendisi yazması ile oyuncuya yazdırma arasında herhangi bir fark yok. Değişen bir şey olmaz.holigan yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 6:18 pm Oyuncu servera girdiğinde fps_max "100" komutunu uygulatıp
fps sınırını 105 yapıp
Deneyin böylelikle oyuna girdikten sonra herhangi bir .cfg aktif edilirse fps artacaktır ve fps sınırını geçen oyuncu slay yiyecek
Fps sınırını aştığı için slaylanan kişiye fps_max "100" komutu tekrar gönderilirse sürekli slaylama olayı yaşanmaz
yani oyuncu .cfgyi aktif ettikçe slaylanmış olur![]()
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
valla bu işi pek bilmiyorum umarım yapılır By.dehset'in attığı plugin sağlam fakat max fps değeri 138 olduğu halde oyun içi 120 fps gine slaylıyorTaha Demirbaş yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 6:20 pmEk : Kısacası kullanıcının fps verisine erişmemiz gerekli bu eklentinin düzgün çalışması için. İpucunu buradan vereyim.Taha Demirbaş yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 6:18 pm Eklentide think meselesi işi bozuyor. Think saniye içerisinde birden fazla kez çalışıyor. thinki iptal etmek gerekiyor. Bakacağım fakat şuan işim var pc başından ayrılacağım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
@devodev bazen öyle buglar olabiliyor önceki yorumları okumadım pek, acaba oyun içerisinden cvar ayarı ile değiştirmeyi denediniz mi?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
denedim cvar komutu pek iş görmüyor eklentisiz denedim max 130 değer yaptım cvarda 450 ye fpsimi sabitledim pek bir işlem yapmadı
Linklerini gizle |
-
Serveri kapat-aç yapıp cvarı amxmodx ayarlarına kaydedip map değişip dener misiniz?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
denedim hepsini önceden üstelik server aç kapa bir farklı bir işlem yürütmüyor map değiştiğinden zaten server kendini pasife alıp tekrar aktif ediyor
Linklerini gizle |
-
Bir bildiğim var ki öneriyorum, neyse sen bilirsin.devodev yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 8:41 pm denedim hepsini önceden üstelik server aç kapa bir farklı bir işlem yürütmüyor map değiştiğinden zaten server kendini pasife alıp tekrar aktif ediyor
Linklerini gizle |