Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
devodev yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 12:42 pm
Merhaba ben serverıma max fps sınırı kattırmak istiyorum eklenti şu şekilde olur ise mutlu olurum
Örnek : Max fps 128 diyelim bu 128 i den fazla oldumu otomatik kill atsın kill yiyen kişinin ekranında Bu server 128 Tickratedir.Fps'niz 128'den Fazla Olduğu İçin Cezalandırıldınız gibi bir messaga olur ise yeterli olur şimdiden teşekkürler
FPSi sınırlayarak sunucunun saniye başına işleme hızını(tick rate) bir kaba sığdıramazsınız. Sadece oyuncu kendi FPSinden feragat etmiş olur. Sunucu gene aynı işleyişle devam edecektir. 1.6da sunucudan sunucuya değişiklik gösterse de bu değer genelinde 100dür.
Ek olarak FPS sınırı koymak sadece öldürülen oyuncunun oyundan çıkmasıyla size oyuncu kaybettirir. Hangi oyunda sunucu bazlı FPS sınırı gördünüz?
yabancı serverlar dahil bir kaç türk serverlerinde mevcut csdurağındaki bir serverda kullanıyor hatta şuan serverlarda sahte fps işlemleri ile hızlı yürüme serverda bunny eklentisi olmadığı halde bunny yapma bunları önüne geçmek için istiyorum istediği kadar oyuncu kaybı olsun umrumda değil ben hilesiz bir temiz ortam istiyorum kendi bileğine güvenenleri istiyorum deffault ayarlarda benim gibi yüksek fps alanlar var ama sahte fps ile milletin oyununa tüküren karaktersizleri serverda barındırmaya gerek yok
Ben 800 fps alıyorum, hud drawsız ama şöyle bir şey var ki cidden fps 100 den sonra pek işe yaramıyor (sahte fpsçiler dediğimiz kişiliksizler için bu durum geçerli değil) bu yüzden 101 e sabitliyorum ve oynuyorum.
alpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 3:31 pm
Ben 800 fps alıyorum, hud drawsız ama şöyle bir şey var ki cidden fps 100 den sonra pek işe yaramıyor (sahte fpsçiler dediğimiz kişiliksizler için bu durum geçerli değil) bu yüzden 101 e sabitliyorum ve oynuyorum.
100 fps'nin üstü sizde fark etmiyorsa monitörle alakalı. Video ayarlarından dikey eşitliğini açtığınızda aldığınız fps değeri monitörünüzün gösterdiği max fps değeridir. Bu değerinin üstünde fps alırsanız görüntü de farklılık oluşmaz ama bunny gibi şeyler için farklılık göstermekte.
alpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 3:31 pm
100 fps'nin üstü sizde fark etmiyorsa monitörle alakalı. Video ayarlarından dikey eşitliğini açtığınızda aldığınız fps değeri monitörünüzün gösterdiği max fps değeridir. Bu değerinin üstünde fps alırsanız görüntü de farklılık oluşmaz ama bunny gibi şeyler için farklılık göstermekte.
Eklentiyi bnde daha önce kullanfim calisiyor ancak tam istedigin rakamda bu söz konusu olmuyor mesela bn deathrun serverde max 380 fps yapiyordum bazen 350 340 olanlarda slaylaniyor bu oyunla alakali istedigin rakami tutturmak zor biraz yada vardir bilemiyorum.
mr1mr2 yazdı: Pzr Ağu 12, 2018 5:35 pm
Eklentiyi bnde daha önce kullanfim calisiyor ancak tam istedigin rakamda bu söz konusu olmuyor mesela bn deathrun serverde max 380 fps yapiyordum bazen 350 340 olanlarda slaylaniyor bu oyunla alakali istedigin rakami tutturmak zor biraz yada vardir bilemiyorum.
120 fps aldığınızı düşünün. Kontrol işlemi Saniyede 120 defa tekrarlanıyor. Sistem bunu algılama süresi sizin fps göstergenizden daha önce gerçekleşiyor. Haliyle slaylama anında da fps değeriniz düşüyor.
Oyuncu servera girdiğinde fps_max "100" komutunu uygulatıp
fps sınırını 105 yapıp
Deneyin böylelikle oyuna girdikten sonra herhangi bir .cfg aktif edilirse fps artacaktır ve fps sınırını geçen oyuncu slay yiyecek
Fps sınırını aştığı için slaylanan kişiye fps_max "100" komutu tekrar gönderilirse sürekli slaylama olayı yaşanmaz
yani oyuncu .cfgyi aktif ettikçe slaylanmış olur