Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Doluluk - Bilgilendirme

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

burakxd383
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen burakxd383 »

holigan yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 11:04 am
pasa55 yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 9:58 am :))))) KENDI GORUSUMU YAZIYORUM
Sene 2012 6 yil oncesi ilk defa Türkiye de escape sunucusu acildi ve biz bunu gorduk arastirdik bulduk ve daha kaliteli halini sunduk ve cok ilgi gordu her gun yetki sattik hergun o zamanlar geceleri bile saat kac olursa en kotu doluluk 27 25 30 o zamanlar boyle yok CSO 2.7 felan yoktu simdi cikardilar bi escape 2.7 edit by felan kardesim aklinizi kullanin cso dan sıkıldı insanlar sunucumu kurdugum gunun aksamina 28 kisi oldu cso escape sevilmiyor artik kendiniz biseler uretmeye calisin bu para ile alip hazir modu kurup emek harcamadan olmaz sadece benim escape kurmam 1 gunumu aliyor emek olmayan yerde yemek olmaz 1 aylik sunucu nasil dolsun dolacagi 1 2 3 bilemedin 5 defa dolar sonra ? 4 gunde yeni actigim eescapyi 9000 rankdan 1100 yaptim Pa$a nin mekani olsun yeter ;)
:ASDqwD:QwdASD:SAd
çıldırıyorum ya
olm hepiniz aynı şeyin peşindesiniz world warz ne yaptıysa aynısını yaptınız bu zamana kadar
tüm zombie escape serverlar şuan world warzdaki modun kopyası hatta çoğu warzın modu
ve düşündüğün şeyler de çok saçma
türkiyedeki ilk escape sunucusunun zeybek olduğunu öğrenememiş hala özenti arkadaş...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Zeybek gaming in escape sunucusu çok sorunluydu, hata görünce zombie plague dönülüyordu. Çok kısa bir süre zaten escape oynanabildi. Sonra gene tamamen zombie plague ye dönüldü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen Natre »

pasa55 yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 9:58 am :))))) KENDI GORUSUMU YAZIYORUM
Sene 2012 6 yil oncesi ilk defa Türkiye de escape sunucusu acildi ve biz bunu gorduk arastirdik bulduk ve daha kaliteli halini sunduk ve cok ilgi gordu her gun yetki sattik hergun o zamanlar geceleri bile saat kac olursa en kotu doluluk 27 25 30 o zamanlar boyle yok CSO 2.7 felan yoktu simdi cikardilar bi escape 2.7 edit by felan kardesim aklinizi kullanin cso dan sıkıldı insanlar sunucumu kurdugum gunun aksamina 28 kisi oldu cso escape sevilmiyor artik kendiniz biseler uretmeye calisin bu para ile alip hazir modu kurup emek harcamadan olmaz sadece benim escape kurmam 1 gunumu aliyor emek olmayan yerde yemek olmaz 1 aylik sunucu nasil dolsun dolacagi 1 2 3 bilemedin 5 defa dolar sonra ? 4 gunde yeni actigim eescapyi 9000 rankdan 1100 yaptim Pa$a nin mekani olsun yeter ;)
Mekanım diye övdüğün yerin çöp olduğunun farkına varınca mesaj yazmanı istiyorum paşa. :)

şimdik açmışsın bir sunucu daha bunun hatalarını düzeltemeden kendi sunucunu övüyorsun sen önce burda kendi sunucunu övmekle iş değil kendi sunucundaki hataları düzeltmekle bir iş yap paşa efendi senin sunucunda kapıda adamları beklerken adamların sürekli bugda kalıyor helikopter semiclip'in yüzünden sürekli bugda kalıyor ve oyundaki adminlerin sürekli grabla oyuncuları çekmesi gerekiyor komiksin paşa başarılar dilerim sunucunda :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Diyecek birşeyim yok. R.M.S Titanic 'e de batmaz bu dediler. Battı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen holigan »

Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 2:19 pm Diyecek birşeyim yok. R.M.S Titanic 'e de batmaz bu dediler. Battı.
Ahahaha :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen ulyoS »

Holiganı severim tanırım bu hesapla foruma geldiğimde bazı şeyleri öğrettiği olmuştu sağolsun, onun serveri bu denli user kaybetmesi çok garip geliyor bana. Kalite demişsiniz bu çocuğun serveri zaten gayet kaliteli oynatan bir server. WWZnin kopyası olarak kendinize bir şey katmıyorsunuz Paşa bey.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Doluluk - Bilgilendirme

holigan yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 2:23 pm
Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 2:19 pm Diyecek birşeyim yok. R.M.S Titanic 'e de batmaz bu dediler. Battı.
Server listte çıkıyormusunuz şuan?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen holigan »

Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 2:27 pm
holigan yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 2:23 pm
Server listte çıkıyormusunuz şuan?
Evet şuan server listede görünüyor
3 gündür bu saatlerde sadece 3-4 oyuncu bulunan serverda
bugün 22 oyuncu var sanırım sorunun fixlenmesiyle problem kalmadı gibi
bundan sonrasını ben toparlarım :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Doluluk - Bilgilendirme

Tamamdır. Sorun olursa tekrardan bilgilendirirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
holigan

Doluluk - Bilgilendirme

Mesaj gönderen holigan »

Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 2:31 pm Tamamdır. Sorun olursa tekrardan bilgilendirirsiniz.
Okey

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli