Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 12:22 am
Zaman geçtikçe malesef bunu daha fazla yaşacaksın. Ya yenilik getireceksin. Yada gidişatını değiştireceksin ki adam ya csgo girecek yada senin serverine..
Ben bu tarz birşey olduğunu düşünmüyorum
öğlen saatlerinde sunucuda sadece 3 oyuncu olması saçma
csgo yıllardır var ve yaz ayına gireli aylar oluyor
1 haftada ne değişti ki ?
Olay 1 haftalık olay değil. Biz bunu 4-5 Aydan daha uzun bir zamandır dile getirmekteyiz. Csdurağı dahil bir çok size oyuncu satmaz. En fazla dolu serverlerden oyuncu yönlendirir. İşin derinine dalarsak muhabbet uzar. Belkide yönlendirme slotları full dür. Normal yönlendirmeden oyuncular paralı yönlendirme alan serverlere full çekiliyordur bilemeyiz bunu.
Mesela Yeni mod yapıyoruz. 2 Tane Mod çıkarttık Conquest Günlük 100 Oyuncu civarı oynanıyor diğeride ona yakın bir oyuncu sayısına sahip. İlgi Meselesi ilgim var ama oyuncum yok diyorsan reklam vakti tekrar gelmiş olabilir. Size ne desek birşey değişmeyecek. Giden oyuncuyu getirmek sizin elinizde.
Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 1:02 am
Olay 1 haftalık olay değil. Biz bunu 4-5 Aydan daha uzun bir zamandır dile getirmekteyiz. Csdurağı dahil bir çok size oyuncu satmaz. En fazla dolu serverlerden oyuncu yönlendirir. İşin derinine dalarsak muhabbet uzar. Belkide yönlendirme slotları full dür. Normal yönlendirmeden oyuncular paralı yönlendirme alan serverlere full çekiliyordur bilemeyiz bunu.
Mesela Yeni mod yapıyoruz. 2 Tane Mod çıkarttık Conquest Günlük 100 Oyuncu civarı oynanıyor diğeride ona yakın bir oyuncu sayısına sahip. İlgi Meselesi ilgim var ama oyuncum yok diyorsan reklam vakti tekrar gelmiş olabilir. Size ne desek birşey değişmeyecek. Giden oyuncuyu getirmek sizin elinizde.
Dediğin olay doğru ama bu genel bir durum
son 1 haftada yaşanacak olay değil
bakacağız artık yarından sonra durumlara
oyuncu kaybini cs go ve pubg etkiledi ben bile artik cs go ve pubg oynuyorum kendi serverimi kapattim cs29 Eski Bilgisayarimi 2010 da aldim aldiktan 1 hafta sonra cs 1.6 yükledim o zmndan beri oynuyordum fakat 3 gün önce cs 1.6 biraktim
)))) KENDI GORUSUMU YAZIYORUM
Sene 2012 6 yil oncesi ilk defa Türkiye de escape sunucusu acildi ve biz bunu gorduk arastirdik bulduk ve daha kaliteli halini sunduk ve cok ilgi gordu her gun yetki sattik hergun o zamanlar geceleri bile saat kac olursa en kotu doluluk 27 25 30 o zamanlar boyle yok CSO 2.7 felan yoktu simdi cikardilar bi escape 2.7 edit by felan kardesim aklinizi kullanin cso dan sıkıldı insanlar sunucumu kurdugum gunun aksamina 28 kisi oldu cso escape sevilmiyor artik kendiniz biseler uretmeye calisin bu para ile alip hazir modu kurup emek harcamadan olmaz sadece benim escape kurmam 1 gunumu aliyor emek olmayan yerde yemek olmaz 1 aylik sunucu nasil dolsun dolacagi 1 2 3 bilemedin 5 defa dolar sonra ? 4 gunde yeni actigim eescapyi 9000 rankdan 1100 yaptim Pa$a nin mekani olsun yeter
pasa55 yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 9:58 am)))) KENDI GORUSUMU YAZIYORUM
Sene 2012 6 yil oncesi ilk defa Türkiye de escape sunucusu acildi ve biz bunu gorduk arastirdik bulduk ve daha kaliteli halini sunduk ve cok ilgi gordu her gun yetki sattik hergun o zamanlar geceleri bile saat kac olursa en kotu doluluk 27 25 30 o zamanlar boyle yok CSO 2.7 felan yoktu simdi cikardilar bi escape 2.7 edit by felan kardesim aklinizi kullanin cso dan sıkıldı insanlar sunucumu kurdugum gunun aksamina 28 kisi oldu cso escape sevilmiyor artik kendiniz biseler uretmeye calisin bu para ile alip hazir modu kurup emek harcamadan olmaz sadece benim escape kurmam 1 gunumu aliyor emek olmayan yerde yemek olmaz 1 aylik sunucu nasil dolsun dolacagi 1 2 3 bilemedin 5 defa dolar sonra ? 4 gunde yeni actigim eescapyi 9000 rankdan 1100 yaptim Pa$a nin mekani olsun yeter
:ASDqwD:QwdASD:SAd
çıldırıyorum ya
olm hepiniz aynı şeyin peşindesiniz world warz ne yaptıysa aynısını yaptınız bu zamana kadar
tüm zombie escape serverlar şuan world warzdaki modun kopyası hatta çoğu warzın modu
ve düşündüğün şeyler de çok saçma
Bir kaç gün içerisinde ne değişti ki onu anlamıyorum ben
taha dediklerin doğru ama dediğim gibi o problem uzun süredir var
ama birden bire doluluğun bukadar düşmesi saçma
şuan sunucumda sadece 4 oyuncu var
Taha Demirbaş yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 1:02 am
2 gün önce cs98.com'a bir kaç eklenti yüklemek için paneline girdim
öğlen saatleriydi ve sunucuda 27 oyuncu vardı
aynı saatlerde sunucumda sadece 4-5 oyuncu vardı
harita : fy_iceworld
diyeceğim şu csdurağı sunucuları serverlist'ten çok fazla oyuncu kazanıyor