Sprite Çevirimi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 33
Sprite Çevirimi
Selamun Aleyküm arkadaşlar atacağım bitmap dosyalarını sorunsuz bir şekilde transparan sprite dosyası yaparmısınız.
SprWiz - SpriteSheet - Sprite Explorer bu 3ünüde kullanarak çevirdim ama bir türlü transparan olmadı.
Teşekkürler şimdiden.
SprWiz - SpriteSheet - Sprite Explorer bu 3ünüde kullanarak çevirdim ama bir türlü transparan olmadı.
Teşekkürler şimdiden.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Sprite Çevirimi
@Yek'-ta Peki bilgin varmı ben hazır entity oluşturup combo kill gösteren plugindeki .spr dosyasını açıp içine 19 adet framelenmiş .bmp leri ayrı ayrı sprye dönüştürdüm ama .bmp dosyasının ayarları ile hiçbir şekilde oynamadım additive seçeneğini seçmeme rağmen arka plandaki siyahlık saydam olmuyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Sprite Çevirimi
Bitmapları windows şeklinde kaydetmişsin.OS şeklinde kaydetmelisin, ben yaptım.M.A - Burkay yazdı: Prş Ağu 09, 2018 10:16 pm Selamun Aleyküm arkadaşlar atacağım bitmap dosyalarını sorunsuz bir şekilde transparan sprite dosyası yaparmısınız.
Teşekkürler şimdiden.
combobmp.rar
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Sprite Çevirimi
@Javerange Öncelikle teşekkür ederim rica etsem ayrı ayrı spr dosyalarına bölermisin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sprite Çevirimi
Programndan kendinde bölebilirsin.M.A - Burkay yazdı: Cum Ağu 10, 2018 9:27 pm @Javerange Öncelikle teşekkür ederim rica etsem ayrı ayrı spr dosyalarına bölermisin
Linklerini gizle |
-
Sprite Çevirimi
@JaveranGe Dostum denedim senin çevirdiğin spr dosyasıda saydam çıkmıyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sprite Çevirimi
Bi kendim deniyeyim.M.A - Burkay yazdı: Cmt Ağu 11, 2018 12:23 am @JaveranGe Dostum denedim senin çevirdiğin spr dosyasıda saydam çıkmıyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Sprite Çevirimi
Kusura bakma, unutmuşum

Linklerini gizle |