Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

yeni mod getirmek istiyorum

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Natre

Mesaj gönderen Natre »

ENESIZM yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:38 pm
Natre yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:35 pm
meyhanegaming yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:30 pm escape modu editlesen güncel şekilde modelleriyle paylaşsanda kullansak moddan anlıyorsan dua alırsın :)
Herkes zombie escape açıp kimse sunuculara girmez çünkü bir sürü zombie escape olduğu için tutmayan sunucular batar ve zarara girersiniz her ay sunucunuzda 3 kişi olur verdiğiniz ücret 40 tl 50 tl veya daha üstü olur bunu mu istersin?
Neden sürekli milletin içini karartıyorsun sen ? Kişi bir heves etmiş mod kurmak istiyor ve ya her neyse neden sürekli bu tavır halindesin ?
Ha sen 4 4lükdün zaten ben karartıyordum peki. benim o kişiye demek istediğim eğer sunucu dosyaları her yerde paylaşılırsa herkes zombie escape açar değilmi peki herkes zombie escape açarsa boş olan sunucular ne olur? zarara girer demek istediğim bu ve zombie escape sandığın kadar kolay bir mod değil ha madem kolay bir mod sanıyorsun bütün hataları fixleyerek kur oynayalım .)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

Natre yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:43 pm
ENESIZM yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:38 pm
Natre yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:35 pm

Herkes zombie escape açıp kimse sunuculara girmez çünkü bir sürü zombie escape olduğu için tutmayan sunucular batar ve zarara girersiniz her ay sunucunuzda 3 kişi olur verdiğiniz ücret 40 tl 50 tl veya daha üstü olur bunu mu istersin?
Neden sürekli milletin içini karartıyorsun sen ? Kişi bir heves etmiş mod kurmak istiyor ve ya her neyse neden sürekli bu tavır halindesin ?
Ha sen 4 4lükdün zaten ben karartıyordum peki. benim o kişiye demek istediğim eğer sunucu dosyaları her yerde paylaşılırsa herkes zombie escape açar değilmi peki herkes zombie escape açarsa boş olan sunucular ne olur? zarara girer demek istediğim bu ve zombie escape sandığın kadar kolay bir mod değil ha madem kolay bir mod sanıyorsun bütün hataları fixleyerek kur oynayalım .)
Cs48 gir ve oyna dostum :) Hata bulursan haber ver :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

The professional in modu zombie plague den çevirdiğini bilmeden önce herkes deli gibi modu arıyordu. Giant modu içinde aynı. Kimse reapiye sorunsuz çeviremediği için kullanamıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Mesaj gönderen holigan »

Yek'-ta yazdı: Cum Ağu 10, 2018 7:42 pm The professional in modu zombie plague den çevirdiğini bilmeden önce herkes deli gibi modu arıyordu. Giant modu içinde aynı. Kimse reapiye sorunsuz çeviremediği için kullanamıyor.
+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

M.A - Burkay

Mesaj gönderen M.A - Burkay »

@holigan @Yek'-ta Güzel bir fikri olan varsa reapi çevirmesini denemek isterim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala