yeni mod getirmek istiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: Masquerade
mert yapcaksan kendi fikirlerinle yap kanka ctmenu 2.4 gibi kimseden fikir almanı tavsiye etmem.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kimseden fikir almanı tavsiye etmem derken? Ben 2.4 de kimseden fikir almadım ki :Dmasquerade yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:16 pm mert yapcaksan kendi fikirlerinle yap kanka ctmenu 2.4 gibi kimseden fikir almanı tavsiye etmem.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Hazırladığım ve kendi fikirlerimle şekillendirdiğim Zombie Giant modu kullanmaya başlayınca forumda onlarca konu açılacak ve birileri tarafından bu mod REAPI'ye uyarlanıp forumda paylaşılacakColditz yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:13 pmFikirlerinizi paylaşırsanız biz devamını getirebiliriz. Aklımda mod yapmak gibi bir fikir var ama modun nasıl olacağına dair bi fikrim yok. Defalarca mod yapmayı denedim fakat kimi yarıda kaldı kimi hiç başlanmadıholigan yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:04 pm Daha önce 2 defa denedik fakat problemlerle uğraşacak kod bilgim olmadığı için yürütemedim olayı
çok sağlam fikirlerim vardı fakat rafa kalktı![]()
![]()
Bu hep böyle oldu çünkü

Bende şuan hali hazırda bulunan bir Z'GİANT mod var fakat ara ara çökme problemi var
Bir şekilde error.log'larını aldım eğer sorunları fixlemek açısından yardımcı olursan bana çok güzel bir çalışma olabilir...
Linklerini gizle |
-
Eklentiyi ve error loglarını attığın takdirde olmuş bil :)holigan yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:18 pm Hazırladığım ve kendi fikirlerimle şekillendirdiğim Zombie Giant modu kullanmaya başlayınca forumda onlarca konu açılacak ve birileri tarafından bu mod REAPI'ye uyarlanıp forumda paylaşılacak
Bu hep böyle oldu çünkü :)
Bende şuan hali hazırda bulunan bir Z'GİANT mod var fakat ara ara çökme problemi var
Bir şekilde error.log'larını aldım eğer sorunları fixlemek açısından yardımcı olursan bana çok güzel bir çalışma olabilir...
Linklerini gizle |
-
Tamam o halde iletişme geçiyorum...Colditz yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:20 pmEklentiyi ve error loglarını attığın takdirde olmuş bilholigan yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:18 pm Hazırladığım ve kendi fikirlerimle şekillendirdiğim Zombie Giant modu kullanmaya başlayınca forumda onlarca konu açılacak ve birileri tarafından bu mod REAPI'ye uyarlanıp forumda paylaşılacak
Bu hep böyle oldu çünkü
Bir şekilde error.log'larını aldım eğer sorunları fixlemek açısından yardımcı olursan bana çok güzel bir çalışma olabilir...![]()
Linklerini gizle |
-
escape modu editlesen güncel şekilde modelleriyle paylaşsanda kullansak moddan anlıyorsan dua alırsın 

Linklerini gizle |
-
Herkes zombie escape açıp kimse sunuculara girmez çünkü bir sürü zombie escape olduğu için tutmayan sunucular batar ve zarara girersiniz her ay sunucunuzda 3 kişi olur verdiğiniz ücret 40 tl 50 tl veya daha üstü olur bunu mu istersin?meyhanegaming yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:30 pm escape modu editlesen güncel şekilde modelleriyle paylaşsanda kullansak moddan anlıyorsan dua alırsın![]()
Linklerini gizle |
-
Forumda paylaşılmış bir escape mod temeli var zaten her nekadar karışık bir durumda olsada işe yararmeyhanegaming yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:30 pm escape modu editlesen güncel şekilde modelleriyle paylaşsanda kullansak moddan anlıyorsan dua alırsın![]()
Hiç olmadı ZP modu kurup bir ZE mod oluşturabilirsin

Geliştirmesi senin fikirlerine kalmış
Csdurağı forumu var burda

birazda siz üretin biz yiyelim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Neden sürekli milletin içini karartıyorsun sen ? Kişi bir heves etmiş mod kurmak istiyor ve ya her neyse neden sürekli bu tavır halindesin ?Natre yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:35 pmHerkes zombie escape açıp kimse sunuculara girmez çünkü bir sürü zombie escape olduğu için tutmayan sunucular batar ve zarara girersiniz her ay sunucunuzda 3 kişi olur verdiğiniz ücret 40 tl 50 tl veya daha üstü olur bunu mu istersin?meyhanegaming yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:30 pm escape modu editlesen güncel şekilde modelleriyle paylaşsanda kullansak moddan anlıyorsan dua alırsın![]()
Linklerini gizle |
-
Biohazard mod kullandığım dönemlerde en az 12-15 tane biohazard mod server vardı ve hepsi hemen hemen aynıydı,Natre yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:35 pmHerkes zombie escape açıp kimse sunuculara girmez çünkü bir sürü zombie escape olduğu için tutmayan sunucular batar ve zarara girersiniz her ay sunucunuzda 3 kişi olur verdiğiniz ücret 40 tl 50 tl veya daha üstü olur bunu mu istersin?meyhanegaming yazdı: Cum Ağu 10, 2018 5:30 pm escape modu editlesen güncel şekilde modelleriyle paylaşsanda kullansak moddan anlıyorsan dua alırsın![]()
farklı fikirlerimle aralarından sıyrıldım uzun bir süre sağlam doluluk elde ettim
Aynı şekilde zombie escape'de de bu yönde ilerleyeceğim

Linklerini gizle |