2 mod hakkında sorum olucak
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 184
Merhabalar ben bir sunucu açacağım açacağım sunucu ya lazerli zombi yada zombie escape olacak lakin karar veremedim ve hangisinin tutacağınıda iyi bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz en iyi konu yeri olarak burayı uygun gördüm yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
2si de tutmaz. Çünkü ZE/ZP/BİO konusunda 2 kişi çığır açtı. Userlar daha çok o IPleri tercih eder diye düşünüyorum. Tabii ki kendine bağlaman da önemli ama tercihim ZPden yana.
Linklerini gizle |
-
Zombie Escape'i genelde mod konusunda zerre fikri olmayan, sürekli özentiliğe başvuran, başka sunucu / sunucuların eklemelerini (model, ses vb.) çalan mahlukatlar açmaya çalışıyor ve hiçbir başarı elde edemeyeceklerini anladıkları zaman da ya mod değişikliğine gidiyorlar ya da sunucularını kapatıyorlar. Bu modun hakkını vererek oynayan oyuncu kitlesi maalesef azaldı. Eğer farklı fikirleriniz yoksa, mod kurulumdan sonra oluşabilecek açıkları kapatamayacağınızı düşünüyorsanız Zombie Escape'e asla bulaşmayın derim.
Linklerini gizle |
-
Doğru hak veriyorum güzel bir yazı yazmışsınız yorumunuz için teşekkür ederim.Jess yazdı: Çrş Ağu 08, 2018 6:52 pm Zombie Escape'i genelde mod konusunda zerre fikri olmayan, sürekli özentiliğe başvuran, başka sunucu / sunucuların eklemelerini (model, ses vb.) çalan mahlukatlar açmaya çalışıyor ve hiçbir başarı elde edemeyeceklerini anladıkları zaman da ya mod değişikliğine gidiyorlar ya da sunucularını kapatıyorlar. Bu modun hakkını vererek oynayan oyuncu kitlesi maalesef azaldı. Eğer farklı fikirleriniz yoksa, mod kurulumdan sonra oluşabilecek açıkları kapatamayacağınızı düşünüyorsanız Zombie Escape'e asla bulaşmayın derim.
Linklerini gizle |
-
Rica ederim, fakat bu söylediklerim bir Zombie Escape sunucusu açamayacağınız anlamına gelmiyor tabii ki. Hırs, merak ve özgün olmakta bitiyor her şey.Natre yazdı: Çrş Ağu 08, 2018 6:54 pmDoğru hak veriyorum güzel bir yazı yazmışsınız yorumunuz için teşekkür ederim.Jess yazdı: Çrş Ağu 08, 2018 6:52 pm Zombie Escape'i genelde mod konusunda zerre fikri olmayan, sürekli özentiliğe başvuran, başka sunucu / sunucuların eklemelerini (model, ses vb.) çalan mahlukatlar açmaya çalışıyor ve hiçbir başarı elde edemeyeceklerini anladıkları zaman da ya mod değişikliğine gidiyorlar ya da sunucularını kapatıyorlar. Bu modun hakkını vererek oynayan oyuncu kitlesi maalesef azaldı. Eğer farklı fikirleriniz yoksa, mod kurulumdan sonra oluşabilecek açıkları kapatamayacağınızı düşünüyorsanız Zombie Escape'e asla bulaşmayın derim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Yıllarca lazerli zombie mod yönettim planlar kurup değişik değişik fikirler ve eklentiler ayarlayıp sunucumda kullandım
benim uğraş göstererek düşünerek yaptığım-yaptırdığım şeyler çoğu kişi tarafından ilgi gördü ve yaptığım şeyler gerek bu forumda gerek diğer forumlarda sürekli istendi ve ulaşıldı
-- Lazerli zombie modu bırakıp,Zombie Escape moda geçtim bu moduda kendi fikirlerim ve planlamalarımla şekillendirdim ve şekillendirmeye devam ediyorum
Kafası çalışmayan ve sadece onun bunun yaptığı şeyleri kopyalayıp bir şekilde ilerlemeye çalışan çöpçü tayfa bu modda da peşimi bırakmadı...
Demek isteyeceğim şu ne mod kurarsan kur kendi fikirlerinle geliştirip şekillendireceğin bir mod olsun...
Zombie Escape [RE-SPAWN SYSTEM] | Holigan
(Respawn - Ozel Bicak) [TR] Ho**** |Zombie Escape'TR|
benim uğraş göstererek düşünerek yaptığım-yaptırdığım şeyler çoğu kişi tarafından ilgi gördü ve yaptığım şeyler gerek bu forumda gerek diğer forumlarda sürekli istendi ve ulaşıldı
-- Lazerli zombie modu bırakıp,Zombie Escape moda geçtim bu moduda kendi fikirlerim ve planlamalarımla şekillendirdim ve şekillendirmeye devam ediyorum
Kafası çalışmayan ve sadece onun bunun yaptığı şeyleri kopyalayıp bir şekilde ilerlemeye çalışan çöpçü tayfa bu modda da peşimi bırakmadı...
Demek isteyeceğim şu ne mod kurarsan kur kendi fikirlerinle geliştirip şekillendireceğin bir mod olsun...
Linklerini gizle |
-
Bu yüzden zombie escape oynadığımda sizin sunucunuzda oynuyorumholigan yazdı: Çrş Ağu 08, 2018 6:57 pm Yıllarca lazerli zombie mod yönettim planlar kurup değişik değişik fikirler ve eklentiler ayarlayıp sunucumda kullandım

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
EyvallahNatre yazdı: Çrş Ağu 08, 2018 7:00 pmBu yüzden zombie escape oynadığımda sizin sunucunuzda oynuyorumholigan yazdı: Çrş Ağu 08, 2018 6:57 pm Yıllarca lazerli zombie mod yönettim planlar kurup değişik değişik fikirler ve eklentiler ayarlayıp sunucumda kullandım
(Respawn - Ozel Bicak) [TR] Ho**** |Zombie Escape'TR|![]()
Linklerini gizle |