Revize Edilmesi için Yardım
Moderatör: Moderatörler
-
|.Gene[R]aL.|
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Merhabalar Arkadaslar Ben Serverımde Bu eklentıyi kurma amacım Oyuncuların canlı iken csduragının Panelinde Eklentiler kısmındakı Say Reklam Ve TSay Reklam eklentısını Oyuncuların Oldugunde Reklam Gecmesını Saglayan Bir eklenti Ama tek bir sorun Var eklentıde Say Reklamlarını Oyuncular öldügünde Yayınlıyor Yanlız Tsay Reklamlarını Yayınlamıyor Tsay ında Yayınlanmasını ıstıyorum ayarlarsanız Cok sevinirim. Teşekkürler
STH Gaming
Server İp: cs6.csduragi.net
Ts3 İp: ts26.csduragi.com
STH Gaming
Server İp: cs6.csduragi.net
Ts3 İp: ts26.csduragi.com
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Buyrun. Csduraginin Tsay (Hud Reklam yazilarini) Oyuncu oldugunde Ekrandan Geçmesini Saglayacaktır. (Plugin Attiginizdan Farklidir Farkli yükleyiniz.)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
Çalışacağını pek zannetmiyorum, içerisinde herhangi bir engelleme yok.redarmygaming yazdı:Buyrun. Csduraginin Tsay (Hud Reklam yazilarini) Oyuncu oldugunde Ekrandan Geçmesini Saglayacaktır. (Plugin Attiginizdan Farklidir Farkli yükleyiniz.)
Kod: Tümünü seç
static const configfile[] = "addons/amxmodx/configs/oto_reklam/default.txt"--------------------------
sadece display_hudmessage kısmını aşağıda verdiğim şekilde değiştirirseniz yeterli. Deneme yapmadım.
Kod: Tümünü seç
public display_hudmessage()
{
new num, players[32], player
get_players(players,num,"ch")
for(new i=0;i<num;i++)
{
player = players[i]
new Float:loc[2]
switch(get_cvar_num("advertise_hud_loc"))
{
case 2:
{
loc[0] = -1.0
loc[1] = -1.0
}
default:
{
loc[0] = -1.0
loc[1] = 0.2
}
}
if(!is_user_alive(player)){
set_hudmessage(hud_message_colors[cur_hudmessage][0][0],hud_message_colors[cur_textmessage][0][1],hud_message_colors[cur_textmessage][0][2],loc[0],loc[1], 0, 6.0, 12.0,0.1,0.2,-1)
show_hudmessage(player,hud_messages[cur_hudmessage][0])
if(hud_messages[cur_hudmessage][1][2]!=0)
{
set_hudmessage(hud_message_colors[cur_hudmessage][1][0],hud_message_colors[cur_textmessage][1][1],hud_message_colors[cur_textmessage][1][2],loc[0],loc[1], 0, 6.0, 12.0,0.1,0.2,-1)
show_hudmessage(player,hud_messages[cur_hudmessage][1])
}
if(hud_messages[cur_hudmessage][2][4]!=0)
{
set_hudmessage(hud_message_colors[cur_hudmessage][2][0],hud_message_colors[cur_textmessage][2][1],hud_message_colors[cur_textmessage][2][2],loc[0],loc[1], 0, 6.0, 12.0,0.1,0.2,-1)
show_hudmessage(player,hud_messages[cur_hudmessage][2])
}
if(hud_messages[cur_hudmessage][3][6]!=0)
{
set_hudmessage(hud_message_colors[cur_hudmessage][3][0],hud_message_colors[cur_textmessage][3][1],hud_message_colors[cur_textmessage][3][2],loc[0],loc[1], 0, 6.0, 12.0,0.1,0.2,-1)
show_hudmessage(player,hud_messages[cur_hudmessage][3])
}
cur_hudmessage = (cur_hudmessage + 1 ) % num_hudmessages
}
}
}
| Linklerini gizle |
General Alabilirsin. 2 Uploadladıgımıda dene kesin 1'i çalışacaktır.
| Linklerini gizle |
boşluklara dikkat edin, birde az önce attığım mesajı düzenlemiştim, düzenlemeden öncekini almışsın. Kontrol edip çeki düzen ver.redarmygaming yazdı:General Alabilirsin. 2 Uploadladıgımıda dene kesin 1'i çalışacaktır.
Warning: Loose indentation on line ...
| Linklerini gizle |
-
|.Gene[R]aL.|
- İletişim:
Simdi hangisini alicagim
bu arada teşekkür ederim beyler
| Linklerini gizle |
-
|.Gene[R]aL.|
- İletişim:
Yekta bu senın yukarda verdıgınıde harfıyen revize ettım ama busefer Say reklamıda atmıyor :SCSmiLeFaCe yazdı:boşluklara dikkat edin, birde az önce attığım mesajı düzenlemiştim, düzenlemeden öncekini almışsın. Kontrol edip çeki düzen ver.redarmygaming yazdı:General Alabilirsin. 2 Uploadladıgımıda dene kesin 1'i çalışacaktır.
Warning: Loose indentation on line ...
| Linklerini gizle |
say reklamı pluginine hiç dokunmayacaktın. Bunu ayrı plugin olarak attık.
| Linklerini gizle |
Al bunu dene Csmileface'nin Attigi Son kodu koydum.
| Linklerini gizle |