mobil ödeme hata var
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
mobil ödeme hata var
o parayı atamasınız ama baska bi opatara gecın bnce ozaman en azından dıyerlerını atarsınız veya 5 tl ye ınal kart alın hemde kesıntı yok da mantıklı ama tabi karar sizin

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
mobil ödeme hata var
Operatör değiştir diyorsun da, sözleşmesi bitti mi hiç sormuyorsun ?ADOW yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 11:06 pmo parayı atamasınız ama baska bi opatara gecın bnce ozaman en azından dıyerlerını atarsınız veya 5 tl ye ınal kart alın hemde kesıntı yok da mantıklı ama tabi karar sizin![]()
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
mobil ödeme hata var
Sozlesme kafamdan gitmis bu aralar kafam karısıkda .D Tesekurler .JaveranGe yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 11:23 pmOperatör değiştir diyorsun da, sözleşmesi bitti mi hiç sormuyorsun ?ADOW yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 11:06 pmo parayı atamasınız ama baska bi opatara gecın bnce ozaman en azından dıyerlerını atarsınız veya 5 tl ye ınal kart alın hemde kesıntı yok da mantıklı ama tabi karar sizin![]()
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme hata var
Eğer yakınlarınızda İninal kart almak için migros,ptt,d&r diye oturduğunuz yerde yakında veya uzakda var ise ve evinize yakın herhangi bir mastercard geçerli atm bulabiliyor iseniz ininal kart'a başlamanızı öneririm ininal kart sayesinde csdurağı panelinize anında paranızın yattığını göreceksiniz eğer yatmadığı görürseniz 30 saniye bekleyin eğer yakınlarınızda mastercard geçerli atm ve ininal kart almak için migros ptt veya d&r gibi mağazalar bulunuyor ise bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederim ben panelime yapdığım tüm ödemeleri ininal kart ile anında yapıyorum 2 3 gün önce 18 tl yükledim panelime anında geldi.
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme hata var
benimki Turkcell aynı hata bendede varÖmer TELLİ yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 10:20 pm Türk Telekom hattından mobil ödeme komple kapatılmıştır, hattınız telekom mu ?
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme hata var
panel alamıyorum bana birisi 1 tl lik panel alıp verebilirmi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
mobil ödeme hata var