mobil ödeme hata var
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
mobil ödeme hata var
öncelikle selamın aleyküm sürekli mobil ödeme ile ödeme yapıyordum bugun mobil ödeme yapcakdım aynı numara ile ama mobil ödeme kapalı diyor ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
mobil ödeme hata var
Merhabalar,Ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ? Bende sorunsuz ödüyor şuanda panelime 10 tl ödedim.benisyankar yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:40 pm öncelikle selamın aleyküm sürekli mobil ödeme ile ödeme yapıyordum bugun mobil ödeme yapcakdım aynı numara ile ama mobil ödeme kapalı diyor ?
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme hata var
İŞLEM BAŞARISIZ
Mobil Ödeme İşleminiz Başarısız Oldu. Hattınızdan Ödeme Alınamadı.
M6100011 - GSM'in operatörünün bu hizmet/servis için mobil ödeme yetkisi olmadığı için işlem başarısız sonuçlanmıştır.
bunu diyor buyur ilk defa boyle bişey oldu baska numara yazıyom ondada aynısını diyor
M6100011 - GSM'in operatörünün bu hizmet/servis için mobil ödeme yetkisi olmadığı için işlem başarısız sonuçlanmıştır.
bunu diyor buyur ilk defa boyle bişey oldu baska numara yazıyom ondada aynısını diyor
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
mobil ödeme hata var
Hattlarında yeterli tl bakiye yok veya faturalı hatta deniyorsun muhtemelen.Kontörlü ve TL bakiyen var ise hattının mobil ödeme operatörü ile iletişime geç.Turktelekom faturalı ise yavaş,yavaş turktelekomda kapanıyor.benisyankar yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:45 pm İŞLEM BAŞARISIZ
Linklerini gizle |
-
mobil ödeme hata var
şöyle diyeyim ben sürekli ödeme yapıyorum zaten hani telefon numaramdan dolayı + 21 tl 60 kurus var icinde kontor olarak bunu panele atmıyor hata veriyor işte hani sürekli yapdıgım icin bildigim şey ilk defa boyle bi sorunla karsılastım 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
mobil ödeme hata var
hattınızın mobil ödemeye açık olduğundan emin olun tekrar mobil ödeme özelliğini açmayı deneyinbenisyankar yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:48 pm şöyle diyeyim ben sürekli ödeme yapıyorum zaten hani telefon numaramdan dolayı + 21 tl 60 kurus var icinde kontor olarak bunu panele atmıyor hata veriyor işte hani sürekli yapdıgım icin bildigim şey ilk defa boyle bi sorunla karsılastım![]()
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
mobil ödeme hata var
20 TL deniyor isen 15 TL dene.benisyankar yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:48 pm şöyle diyeyim ben sürekli ödeme yapıyorum zaten hani telefon numaramdan dolayı + 21 tl 60 kurus var icinde kontor olarak bunu panele atmıyor hata veriyor işte hani sürekli yapdıgım icin bildigim şey ilk defa boyle bi sorunla karsılastım![]()
Linklerini gizle |
mobil ödeme hata var
Bana hattın Mobil ödemeye izni yok gibi geliyor. Hangi hattı kullanıyorsun
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
mobil ödeme hata var
Türk Telekom hattından mobil ödeme komple kapatılmıştır, hattınız telekom mu ?
Linklerini gizle |
-