Adminliklerin Silinmesi
Moderatör: Moderatörler
-
Adminliklerin Silinmesi
@Natre iyi misin kardeşim başına buz getireyim mi? İşlem Geçmişi denen olaydan bihaber misiniz?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Adminliklerin Silinmesi
1.cisi hem konuyu açan arkadaşa hemde @Q47. adlı kişiye ilettim bu mesajıalpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:22 pm @Natre iyi misin kardeşim başına buz getireyim mi? İşlem Geçmişi denen olaydan bihaber misiniz?
2.cisi buz getirmene gerek yok ben iyiyim sen kendine almak istersen alabilirsin.
3.cüsü Ben her olaydan haberdarım lakin panel'deki bu sorunu bizzat kendimde yaşadım 2 kişiye alt panel verdiğim bir gün sunucumda onlar o kısımda yetki yazıyor iken bende yazıyordum bir sorun olacağını düşünmemiştim lakin adminlikler silinince durumu fark ettim bence kafasına buz getirilmesi gereken kişi sensin alper.
Linklerini gizle |
-
Adminliklerin Silinmesi
1.si Yetkiler bile SQL kullanmayın users.ini kullanın diyor, hala yetkilerin silinmesinde suçsuz panel verdiğiniz insanlara atmayın.
Bunu Koray için demiyorum, sizler için diyorum eğer işlem geçmişinde yazmıyorsa kimin sildiği o zaman yaptığınız hatadan dolayı silinmiştir. Neyse pek münazara yapmayacağım işlerim var.
Bunu Koray için demiyorum, sizler için diyorum eğer işlem geçmişinde yazmıyorsa kimin sildiği o zaman yaptığınız hatadan dolayı silinmiştir. Neyse pek münazara yapmayacağım işlerim var.
Linklerini gizle |
-
Adminliklerin Silinmesi
tamam benim dediğimi anlıyor musun alper? benim dediğim şu eğer user ini değil admin sql bölümüne 2 3 kişi kullanınca sıfırlama gibi durum oluyordu ve ben bunu söyledim sen hala diyorsun ki bana yok onu kullanmayın şunu kullanın neyi kullanıp kullanmayacağımı senden iyi biliyorum anlamıyorsun bari uzatma ve sus.alpersoylu34 yazdı: Sal Ağu 07, 2018 8:03 am 1.si Yetkiler bile SQL kullanmayın users.ini kullanın diyor, hala yetkilerin silinmesinde suçsuz panel verdiğiniz insanlara atmayın.
Linklerini gizle |