3 Kurucu bu işe giriştik, Hababam Gaming adlı bir serverimiz vardı sahibini severiz hala buluşup çay içeriz falan. Süleyman, Ömer ve ben girdik bu Luxury işine sonrasında eskilerden tanıdıklarımıza yetki verdik, yanımızda tuttuk. Ki 55 i alma nedenim de Luxury içindi CS55 de idik 2-2,5 yıl boyunca.ARZ* yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:45 amCemalde yokmuydu Comolokko?alpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 3:02 amMami sonradan gelen biriydi, asıl kurucu 3 kişiydik, bir tanesi uçu gitti. Mami bizim çıktığımız serverden dostumuzdu çağırdık geldi yani. Açabilirler sorun değil, biz CSyi bırakalı çok oluyor.YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 2:11 am @a@alpersoylu34 tek senle ömer değildiniz mamide vardı mami açtı bile luxury diye zaten aynı klan adı yasak değil benim bildigim
Luxury Gaming Yasaklımı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Luxury Gaming Yasaklımı
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
Kurduğum? Luxurygaming.Com deil luxurygameclan.net bu arada .alpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:32 amAslında küfür değildi, yalan söylediği için yasaklandı.YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 am @ShooTeR Luxury Gaming clanı yasaklı değil sadece ömerreise yasaklama verildi hatta ondan sonra luxury tekrar açıldı ömerreis yokken yasaklanma sebebide küfürdü ömerin
Luxury Clan yasaklı değildir, açılabilir ama açarsanız LuxuryGaming.com olarak açamazsınız. Ömer ve benim kurduğum klanın da üstüne yatmaya kalkışmayınız.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
LuxuryGaming.Com başka firma tarafından çeklip satışa sunulmuş.LuxuryGameClan.net boşa düşmüş yani 2 alan adı şuan boşta.Büyük kitleli bir facebook sayfanız yok ise herhangi birsi gelip bu alan adını alıp klan adınızı kullanabilir,haberiniz olsun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
Hala anlamış değilim ya hu,
alan adı ile klanın ne ilgisi var.
Galiba sizin sertifika işleri bu yöne dümen almış. Şahsen kullandığım klan ismi kaç sene evvel farklı firmada ilk açılan klan ismi idi, bende sahip çıkıp devam ettiriyorum...

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
Anlamadın beniENESIZM yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 2:36 pm Hala anlamış değilim ya hu,alan adı ile klanın ne ilgisi var.
![]()
Galiba sizin sertifika işleri bu yöne dümen almış. Şahsen kullandığım klan ismi kaç sene evvel farklı firmada ilk açılan klan ismi idi, bende sahip çıkıp devam ettiriyorum...

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Luxury Gaming Yasaklımı
Neyse Beyler Luxury Gaming Hayırlı Olsun Ts75 Cs108 Beklerim

Linklerini gizle |
Luxury Gaming Yasaklımı
Son zamanlarda alan adını kayıt belgesi olarak kullanıyorlar. Alanadı sorgulamasında kim kaydettirdiği çıkmakta. Bu şekilde Karşılanıyor.
Linklerini gizle |
-
Luxury Gaming Yasaklımı
Evet Ömer ile ben giriştim Luxury işine. O .com ilk domainimiz olduğundan söyledimnoeldayi yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 2:04 pmKurduğum? Luxurygaming.Com deil luxurygameclan.net bu arada .alpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:32 amAslında küfür değildi, yalan söylediği için yasaklandı.YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 am @ShooTeR Luxury Gaming clanı yasaklı değil sadece ömerreise yasaklama verildi hatta ondan sonra luxury tekrar açıldı ömerreis yokken yasaklanma sebebide küfürdü ömerin
Luxury Clan yasaklı değildir, açılabilir ama açarsanız LuxuryGaming.com olarak açamazsınız. Ömer ve benim kurduğum klanın da üstüne yatmaya kalkışmayınız.
Linklerini gizle |
-
Luxury Gaming Yasaklımı
Hayır, o yüzden demiyoruz. Alan adının üstüne server açıyoruz. Böylece normal LuxuryGaming den farkımız oluyor -com veya -net ile.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSDuraği
- Clan İsmi: CSDuraği
Luxury Gaming Yasaklımı
Alper kardesim siz ömer le önceki serveri kurmustunuz luxury bizim eserimizdir ömerlealpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:32 amAslında küfür değildi, yalan söylediği için yasaklandı.YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 am @ShooTeR Luxury Gaming clanı yasaklı değil sadece ömerreise yasaklama verildi hatta ondan sonra luxury tekrar açıldı ömerreis yokken yasaklanma sebebide küfürdü ömerin

Linklerini gizle |