Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Luxury Gaming Yasaklımı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen ulyoS »

ARZ* yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 9:45 am
alpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 3:02 am
YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 2:11 am @a@alpersoylu34 tek senle ömer değildiniz mamide vardı mami açtı bile luxury diye zaten aynı klan adı yasak değil benim bildigim
Mami sonradan gelen biriydi, asıl kurucu 3 kişiydik, bir tanesi uçu gitti. Mami bizim çıktığımız serverden dostumuzdu çağırdık geldi yani. Açabilirler sorun değil, biz CSyi bırakalı çok oluyor.
Cemalde yokmuydu Comolokko?
3 Kurucu bu işe giriştik, Hababam Gaming adlı bir serverimiz vardı sahibini severiz hala buluşup çay içeriz falan. Süleyman, Ömer ve ben girdik bu Luxury işine sonrasında eskilerden tanıdıklarımıza yetki verdik, yanımızda tuttuk. Ki 55 i alma nedenim de Luxury içindi CS55 de idik 2-2,5 yıl boyunca.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen noeldayi »

alpersoylu34 yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:32 am
YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 am @ShooTeR Luxury Gaming clanı yasaklı değil sadece ömerreise yasaklama verildi hatta ondan sonra luxury tekrar açıldı ömerreis yokken yasaklanma sebebide küfürdü ömerin
Aslında küfür değildi, yalan söylediği için yasaklandı.

Luxury Clan yasaklı değildir, açılabilir ama açarsanız LuxuryGaming.com olarak açamazsınız. Ömer ve benim kurduğum klanın da üstüne yatmaya kalkışmayınız.
Kurduğum? Luxurygaming.Com deil luxurygameclan.net bu arada .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen JaveranGe »

LuxuryGaming.Com başka firma tarafından çeklip satışa sunulmuş.LuxuryGameClan.net boşa düşmüş yani 2 alan adı şuan boşta.Büyük kitleli bir facebook sayfanız yok ise herhangi birsi gelip bu alan adını alıp klan adınızı kullanabilir,haberiniz olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen ENESIZM »

Hala anlamış değilim ya hu, :roll: alan adı ile klanın ne ilgisi var. :ugeek: :ugeek: Galiba sizin sertifika işleri bu yöne dümen almış. Şahsen kullandığım klan ismi kaç sene evvel farklı firmada ilk açılan klan ismi idi, bende sahip çıkıp devam ettiriyorum...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen JaveranGe »

ENESIZM yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 2:36 pm Hala anlamış değilim ya hu, :roll: alan adı ile klanın ne ilgisi var. :ugeek: :ugeek: Galiba sizin sertifika işleri bu yöne dümen almış. Şahsen kullandığım klan ismi kaç sene evvel farklı firmada ilk açılan klan ismi idi, bende sahip çıkıp devam ettiriyorum...
Anlamadın beni :D.Son zamanda diyorlar ya şu alan adı benim bu klan adını kullanamazsın diye muhabbet var.Bende diyorum ki herhangi bir şey ile sahipliğini gösteremiyorsan genelde alan adından yapıyorlar,alan adını başkası alır istediği gibi kullanır diyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

YeKTaBEYy
Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
İletişim:

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen YeKTaBEYy »

Neyse Beyler Luxury Gaming Hayırlı Olsun Ts75 Cs108 Beklerim :D :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Son zamanlarda alan adını kayıt belgesi olarak kullanıyorlar. Alanadı sorgulamasında kim kaydettirdiği çıkmakta. Bu şekilde Karşılanıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen ulyoS »

noeldayi yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 2:04 pm
YeKTaBEYy yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 am @ShooTeR Luxury Gaming clanı yasaklı değil sadece ömerreise yasaklama verildi hatta ondan sonra luxury tekrar açıldı ömerreis yokken yasaklanma sebebide küfürdü ömerin

Luxury Clan yasaklı değildir, açılabilir ama açarsanız LuxuryGaming.com olarak açamazsınız. Ömer ve benim kurduğum klanın da üstüne yatmaya kalkışmayınız.
Kurduğum? Luxurygaming.Com deil luxurygameclan.net bu arada .
Evet Ömer ile ben giriştim Luxury işine. O .com ilk domainimiz olduğundan söyledim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen ulyoS »

Hayır, o yüzden demiyoruz. Alan adının üstüne server açıyoruz. Böylece normal LuxuryGaming den farkımız oluyor -com veya -net ile.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Luxury Gaming Yasaklımı

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Alper kardesim siz ömer le önceki serveri kurmustunuz luxury bizim eserimizdir ömerle :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli