Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Adminliklerin Silinmesi

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: STH Gaming
İletişim:

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen |.Gene[R]aL.| »

S.a arkadaslar serverimde ben captanlara alt panel veriyorum 1 tane admınlıgın suresı doldugu ıcın sılmek ıstemıs sılmıs sılme ekranında geri tusuna basınca butun admınlıkler sılınmıs sizce boyle bırsey mumkunmu ?
server ip : cs6.csduragi.net

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meytey
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Forever Gaming

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen Meytey »

Admin ekleyili users iniyimi kullanıyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

Adminliklerin Silinmesi

Meytey yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 1:00 pm Admin ekleyili users iniyimi kullanıyorsunuz
hayır orayı kullanmıyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen specified »

|.Gene[R]aL.| yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 12:24 pm S.a arkadaslar serverimde ben captanlara alt panel veriyorum 1 tane admınlıgın suresı doldugu ıcın sılmek ıstemıs sılmıs sılme ekranında geri tusuna basınca butun admınlıkler sılınmıs sizce boyle bırsey mumkunmu ?
Normal korayım, 2-3 kişi aynı anda işlen yaptığında yada o sekme uzun süre falan açık kaldığında sıfırlanıyor. Bende 1 haftada 2-3 defa sıfırlandı users.ini ye geçtim sorun yok şuanlık

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
|.Gene[R]aL.|
İletişim:

Adminliklerin Silinmesi

specified yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 3:13 pm
|.Gene[R]aL.| yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 12:24 pm S.a arkadaslar serverimde ben captanlara alt panel veriyorum 1 tane admınlıgın suresı doldugu ıcın sılmek ıstemıs sılmıs sılme ekranında geri tusuna basınca butun admınlıkler sılınmıs sizce boyle bırsey mumkunmu ?
Normal korayım, 2-3 kişi aynı anda işlen yaptığında yada o sekme uzun süre falan açık kaldığında sıfırlanıyor. Bende 1 haftada 2-3 defa sıfırlandı users.ini ye geçtim sorun yok şuanlık
eyw kardesım o zaman sıkıntı yok sımdı captanlara alt panel verıyoruz admınlık ıslemlerı ıcın eger art niyet varsa yetkıyı alıcaktım normalse sıkıntı yok o zaman.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen JaveranGe »

Q47. yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 12:54 pm Ne Alaka Uzun Sure Kalınca Sıfırlıyor Mavi Kar Yağınca Böyle Birşey Olabilir Benim Düşüncem.
Yanlış bilgi vermeyelim,Bendede uzun süre kalınca sıfırlanıyordu,asistanlarda yaşadım bu durumu.CSDurağında aktif serverin var ise deneyebilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen specified »

|.Gene[R]aL.| yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:04 am
specified yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 3:13 pm
eyw kardesım o zaman sıkıntı yok sımdı captanlara alt panel verıyoruz admınlık ıslemlerı ıcın eger art niyet varsa yetkıyı alıcaktım normalse sıkıntı yok o zaman.
Yetkiver de kullanabilirsin, panel vermeden adminlik yazilabiliyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen ulyoS »

Q47. yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:06 pm Eğer Cidden O Kişi Silmediyse O Panelde İken Başkası Başka panelden girip silmiş olabilir veya o alt panelde başkası varsa oda girip silmiş olabilir .
Ana Panelde kimin ne yaptığını gösteren log defteri var. Eğer o kişi silmiş olsaydı orada hepsi çıkardı ve Koray bakardı. CSDurağından serveriniz yok ise bu konularda pek aktif olmamanızı rica edeceğim üslubunuz kötü.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Q47. yazdı: Pzt Ağu 06, 2018 1:06 pm Eğer Cidden O Kişi Silmediyse O Panelde İken Başkası Başka panelden girip silmiş olabilir veya o alt panelde başkası varsa oda girip silmiş olabilir .
Güzel salladin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

Adminliklerin Silinmesi

Mesaj gönderen Natre »

Açıkcası güldüm ama olabilir de olmayabilirde eğer paneli 2 3 kişi veya daha fazla kişi yetki yazmak için vs. kullanıyor ise ve o bölümde ise hepsi veya 2 3 kişi arkadaşların demiş olduğu üzere silinmesi çok normal ben paneli tek başıma kullanıyorum şu dünyada kimseye güven olmaz .)

"Yıllardır dostun olan adama panel veriyorsun yarın sen uyuduktan sonra kendisi gece sunucunu maffediyor sıfırlıyor vs. sende yıkılıyorsun onun yapdığı pisliği temizliyorsun ve ondan kurtuluyorsun."

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala