Ha hemen düzeleteyim eyvallah.
Server İptali Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
Server İptali Sorunu
bu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Özelden ts3 adresinizi yollayın mevcut durumu ordan size anlatıyım.2 mizde aynı şeyi söylüyoruz birimiz sağ kulağı diğerimiz sol kulağı tutuyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Server İptali Sorunu
Online ödemeden alınan ödemeler ve faturalandırmalar.Ayrıca vergide ödüyoruz biz.ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pmbu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Özelden ts3 adresinizi yollayın mevcut durumu ordan size anlatıyım.2 mizde aynı şeyi söylüyoruz birimiz sağ kulağı diğerimiz sol kulağı tutuyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Server İptali Sorunu
Yokmu bu menu boşuna eklenmiş o halde bu yazılıma ?ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pmbu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Online fatura xx sunucum gibi firmalarada bakarsan bu faturaları bastırıp adresede yolluyorlar hangi akıldan mali değeri yok diye uyduruyorsun merak ediyorum.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Server İptali Sorunu
Anlamadığım bir nokta var. Sanal sunucu, sözlük scripti vs. Satış yapıyorum kendi sitem üzerinden. Faturaları isteyen müşterilere karşı seçtiği kargo şirketi tarafından karşı ödemeli şekilde fatura işliyor, yolluyoruz. Fatura Kestiğimize göre vergi veriyoruz. Vergi veriyor isek mali değeri vardır.ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pm bu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Ha yok diyor isen bu firmalar salak mı fatura kesiyor ve vergi ödüyor?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
Server İptali Sorunu
ShooTeR yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:15 pmYokmu bu menu boşuna eklenmiş o halde bu yazılıma ?ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pmbu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Online fatura xx sunucum gibi firmalarada bakarsan bu faturaları bastırıp adresede yolluyorlar hangi akıldan mali değeri yok diye uyduruyorsun merak ediyorum.
EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:29 pmAnlamadığım bir nokta var. Sanal sunucu, sözlük scripti vs. Satış yapıyorum kendi sitem üzerinden. Faturaları isteyen müşterilere karşı seçtiği kargo şirketi tarafından karşı ödemeli şekilde fatura işliyor, yolluyoruz. Fatura Kestiğimize göre vergi veriyoruz. Vergi veriyor isek mali değeri vardır.ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pm bu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Arkadaşlar ben size kendimi neden anlatamıyorum anlayamadım.Bu konuya son yazımdır.
ben simdi kendime whmcs kursam demo üyelikten 50 tane siparis verip onaylasam ve bu şekilde gözükse bundan maliyenin haberi olur mu ? olmaz veya maliyeyi bağlar mı bağlamaz.Whmcs Gelir İdaresi Başkanlığının yazılımı mı ? değil. kısacası adamın attığı ss in bir mali değeri yok.Konu nerden nereye geldi.Sizin için birdahaki ay sunucu ödememden +15 tl daha fazla ödeme yapıcam ve ömer beyden fatura isticem.bakalım faturam x tl mi gelicek x+15 tl mi gelicek.buraya eklerim.
Linklerini gizle |
-
Server İptali Sorunu
Ben kargo ilede yolladığımı belirttim. Resmiyette a.ş gözüküyor, yaptığımız işlemler muhasebe bölümünde vergidir carttur curttur hallediyor vergisini ödüyoruz.
Ben salağım o zaman niye vergi ödüyorum ki?
Ayrıca bir mobilya satışı yapan mağaza sattığı her ürün için de vergi oder. Devlet bundan haberdar olamaz.
Ben salağım o zaman niye vergi ödüyorum ki?
Ayrıca bir mobilya satışı yapan mağaza sattığı her ürün için de vergi oder. Devlet bundan haberdar olamaz.

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Server İptali Sorunu
Bak güzel kardeşim.vergi dairesi sana faturalandırman için defter gibi birşey veriyor,sattığın her ürünü yazıyor tutuyorsun defterine.Online ödeme yapan müşterilerine ödemeden sonra bizde faturanızı kargoyla yollayalımmı ? bölümü var isterse faturayı adama kargoyla yolluyoruz.Bir süre sonra vergi dairesine bu defteri götürüyorsun zaten.Dediğin gibi olsa biz salak mıyızda vergi levhası çıkartıp,vergi ödeyelim.Merak ettimde sen nerede çalışıyorsun ? ne kadar zamandır çalışıyorsun ?ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 9:35 pmShooTeR yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:15 pmYokmu bu menu boşuna eklenmiş o halde bu yazılıma ?ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pm
bu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Online fatura xx sunucum gibi firmalarada bakarsan bu faturaları bastırıp adresede yolluyorlar hangi akıldan mali değeri yok diye uyduruyorsun merak ediyorum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:29 pmAnlamadığım bir nokta var. Sanal sunucu, sözlük scripti vs. Satış yapıyorum kendi sitem üzerinden. Faturaları isteyen müşterilere karşı seçtiği kargo şirketi tarafından karşı ödemeli şekilde fatura işliyor, yolluyoruz. Fatura Kestiğimize göre vergi veriyoruz. Vergi veriyor isek mali değeri vardır.ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pm bu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Arkadaşlar ben size kendimi neden anlatamıyorum anlayamadım.Bu konuya son yazımdır.
ben simdi kendime whmcs kursam demo üyelikten 50 tane siparis verip onaylasam ve bu şekilde gözükse bundan maliyenin haberi olur mu ? olmaz veya maliyeyi bağlar mı bağlamaz.Whmcs Gelir İdaresi Başkanlığının yazılımı mı ? değil. kısacası adamın attığı ss in bir mali değeri yok.Konu nerden nereye geldi.Sizin için birdahaki ay sunucu ödememden +15 tl daha fazla ödeme yapıcam ve ömer beyden fatura isticem.bakalım faturam x tl mi gelicek x+15 tl mi gelicek.buraya eklerim.
Linklerini gizle |
-
Server İptali Sorunu
Neyse konu çok dağıldı, arkadaşa göre biz salağız, boşu boşuna vergi ödüyoruz.
Konuya kilit gelmeli
@Taha Demirbaş
Konuya kilit gelmeli
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
Server İptali Sorunu
Ömer bey faturaları ürün başına kesiyor. Bir yanlışınız var. Faturalarım kısmındaki fatura no yasal no dur. Olan bu inanmak zorundasınız. Olan bu. diğerleride Cariye vs. atılıyordur. İçeri para girdi diye illahaki fatura kesmesine gerek yoktur. Adam yükleme yaptığı zaman satış işlemi yoktur. Cari yazılır. Ha derseniz nasıl kanıtlayacak içeri para girerken banka dekontları ve aracı şirketin kestiği fatura vb. Geçer belgelerle Mesleğiniz nedir acaba ?ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 9:35 pmShooTeR yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:15 pmYokmu bu menu boşuna eklenmiş o halde bu yazılıma ?ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pm
Online fatura xx sunucum gibi firmalarada bakarsan bu faturaları bastırıp adresede yolluyorlar hangi akıldan mali değeri yok diye uyduruyorsun merak ediyorum.EmirhanBeyBeta yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:29 pmAnlamadığım bir nokta var. Sanal sunucu, sözlük scripti vs. Satış yapıyorum kendi sitem üzerinden. Faturaları isteyen müşterilere karşı seçtiği kargo şirketi tarafından karşı ödemeli şekilde fatura işliyor, yolluyoruz. Fatura Kestiğimize göre vergi veriyoruz. Vergi veriyor isek mali değeri vardır.ElitGaminG yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 5:01 pm bu attığın resmin hiç bir mali değeri yok boşu boşuna it dalaşına girmenin gereği yok.
Linklerini gizle |