Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Taha Demirbaş yazdı: Cum Ağu 03, 2018 8:55 pm
İşın yasal boyutlarını düşünmüyorsunuz. Fatura kesilmekte her server için. Fatura tabi iptal olur ama her faturalarda çok iptale giriyor ise vergi dairesi tarafından usulsüzlük olarak saptanmaya kadar giden bir yaptırım olmaktadır.
Ödeme bildiriminden sorunu açıklayın arkadaşlar ilgilenir.
Csduragı ip bazlı fatura kesmez.Hesabına giren her tl nin faturasını keser,
Atıyorum ben 01.01.2018 de 100 tl attım ancak serverı 04.04.2018 de aldım benim faturam ocak ayı içerisinde kesilir.Çünkü onun hesabına o para ocak ayında girdi.Onun için iptal olma durumundaki 7 günlük süre fatura kesme ile alakalı değildir.
@ElitGaminG senin dediğin olay farklı, CSDurağı bir şirkettir. Sattığı, kiraladığı şeylerin faturasını çıkarmak zorundadır, vergi levhası olan herkes bunu bilir.
alpersoylu34 yazdı: Cmt Ağu 04, 2018 2:37 pm
@ElitGaminG senin dediğin olay farklı, CSDurağı bir şirkettir. Sattığı, kiraladığı şeylerin faturasını çıkarmak zorundadır, vergi levhası olan herkes bunu bilir.
Arkadaş heralde server kiralayınca fatura ödeyince baya biliyor sandı .Vergi levhası olan bir firmada çalışıyorum.Satılan her ürün için bir deftere hepsi tutuluyor,Vergi dairesi isteyince o defteri götürüyorlar yada belirli bir süre sonra götürüyorlardı.@ElitGaminG faturalandırma hakkında detaylı bilgi almak istersen öm atman yeterli.
Kendi şirketimiz var ben de bu işin içinde olduğum için biliyorum, sattığımız yaptığımız her dolap, kapı gibi şeyler için işçi maaşları için, taşören işçilerin aldıkları her şey için fatura tutuyoruz.
Arkadaş heralde server kiralayınca fatura ödeyince baya biliyor sandı .Vergi levhası olan bir firmada çalışıyorum.Satılan her ürün için bir deftere hepsi tutuluyor,Vergi dairesi isteyince o defteri götürüyorlar yada belirli bir süre sonra götürüyorlardı.@ElitGaminG faturalandırma hakkında detaylı bilgi almak istersen öm atman yeterli.
Beyler bende kamu kurumunda çalışıyorum.
Siz görüp söylüyorsunuz ben kanun ne söylüyorsa onu söylüyorum.Siz csduragının hesabına ne zaman para atarsanız o ay o fatura kesilmek zorunda vergi dairesine.Ne zaman server kiralayacağınız vergi dairesini ilgilendirmiyor.Atıyorum siz hesaba 300 tl atıp 100 tl lik server alıp 3 ay ödemesini ordan yapıcaksanız size 3 fatura kesilmez sadece ilk attığınız tutar olan 300 tl nin faturası kesilir.
Beyler bende kamu kurumunda çalışıyorum.
Siz görüp söylüyorsunuz ben kanun ne söylüyorsa onu söylüyorum.Siz csduragının hesabına ne zaman para atarsanız o ay o fatura kesilmek zorunda vergi dairesine.Ne zaman server kiralayacağınız vergi dairesini ilgilendirmiyor.Atıyorum siz hesaba 300 tl atıp 100 tl lik server alıp 3 ay ödemesini ordan yapıcaksanız size 3 fatura kesilmez sadece ilk attığınız tutar olan 300 tl nin faturası kesilir.
1.ci 3 Aya ayrı ayrı fatura kesilmesine gerek yoktur. Tek faturada miktarları belirtelerek takip eden yılın son aynın son gününe kadar kesebilirsin.
2.ci Serverler kiralanınca proforma fatura çıkartılır. 7.Gün sonrada o ayın faturası çıkartılır. Faturada panel bakiyesi üzerinden yapılan işlem belirtilerek çıkartılır. Eğer işlem yoksa giriş olarak görüntülenir ve hesap borçta kalır. Onun dışında web hizmeti sağlanmıyorsa csdnin vermiş olduğu bir hizmet ve ürün olmadığından dolayı para hesapta kalacaktır. Her bakiye girişine fatura kesilmez. Onun açıklamasına ne yazacaksın ? Mal hizmet satıyorsun Csdurağı sunucu satıyor yani hizmet bittikten sonra faturası kesilir. Paneldeki bakiye de Faturaya harcandığında girer. Onun dışında bakiye senin hesabındadır. sözleşmeye göre de Bazı durumlar dışı paranı geri iade alamazsın.