Server İptali Sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
Server İptali Sorunu
Merhaba öncelikle ben düşük ip olmadığı için cs220.csduragi.net adresini aldım(09.07.2018) ardından 10 gün sonra yani 19 temmuzda cs165.csduragi.com a taşındım ve maalesef ki bugün server iptal ettircektim ama serverin 1 hafta önceden iptal olması gerekiyor diye bir yazı geldi serveri nasıl iptal edebilirim yardım edin benim panelinmde para var boşu boşuna kesilmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Server İptali Sorunu
Bildiğim kadarıyla serveri aldıktan sonra 1 hafta içinde iptal ettirebilme şansın var.Haricinde yapamıyorsun,geçmiş olsun.Dogukanunalann yazdı: Cum Ağu 03, 2018 7:16 pm Merhaba öncelikle ben düşük ip olmadığı için cs220.csduragi.net adresini aldım(09.07.2018) ardından 10 gün sonra yani 19 temmuzda cs165.csduragi.com a taşındım ve maalesef ki bugün server iptal ettircektim ama serverin 1 hafta önceden iptal olması gerekiyor diye bir yazı geldi serveri nasıl iptal edebilirim yardım edin benim panelinmde para var boşu boşuna kesilmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Server İptali Sorunu
faturanız oluşmadan önce serverinizi iptal edebilirsiniz faturanız oluştuysa maalesefki iptal edemiyorsunuz.Dogukanunalann yazdı: Cum Ağu 03, 2018 7:16 pm Merhaba öncelikle ben düşük ip olmadığı için cs220.csduragi.net adresini aldım(09.07.2018) ardından 10 gün sonra yani 19 temmuzda cs165.csduragi.com a taşındım ve maalesef ki bugün server iptal ettircektim ama serverin 1 hafta önceden iptal olması gerekiyor diye bir yazı geldi serveri nasıl iptal edebilirim yardım edin benim panelinmde para var boşu boşuna kesilmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Server İptali Sorunu
Hocam iptal edememek çok saçma panel diyorki 1 hafta önceden iptal etmelisinz maalesefki bugun 6.gün dün iptal etmeyi unuttum ama sizce boyle olması saçma değilmi yani ben serveri bırakmıyomki zaten serverim var odememıde erken yaptımkı panele unuturum felan iş yğunluğundan pek girmediğim için yani kısacası ömer bey iptal etmez mi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Leader Gaming
- İletişim:
Server İptali Sorunu
Ödeme bildiriminden ticket açarak durumunuzu bildirin, belki yardımcı olurlar.
Linklerini gizle |
Server İptali Sorunu
İşın yasal boyutlarını düşünmüyorsunuz. Fatura kesilmekte her server için. Fatura tabi iptal olur ama her faturalarda çok iptale giriyor ise vergi dairesi tarafından usulsüzlük olarak saptanmaya kadar giden bir yaptırım olmaktadır.
Ödeme bildiriminden sorunu açıklayın arkadaşlar ilgilenir.
Linklerini gizle |
-
Server İptali Sorunu
Beyler cevaplarınız için teşekkürler odeme bildirimnden bildireceğim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Server İptali Sorunu
burda yorum yapanlardan çogu zaten bilmiş geçirmiş kişiler senin burda anlamiş olman lazim burda fatura iptali nasil olacak vergi dairesinde sikinti olur sana ticked cevabini söyleyim
" Malesef iptal işlemlerinizi biz gerçekleştiremiyoruz "
Linklerini gizle |
-
Server İptali Sorunu
Yok hocam durumu güzel bir dille ozetledim anlayış gösterdiler serveri kapattılar zaten . Sorun çözüldü .Barboros yazdı: Cum Ağu 03, 2018 11:27 pm burda yorum yapanlardan çogu zaten bilmiş geçirmiş kişiler senin burda anlamiş olman lazim burda fatura iptali nasil olacak vergi dairesinde sikinti olur sana ticked cevabini söyleyim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
- Clan İsmi: eLit gAming
Server İptali Sorunu
Csduragı ip bazlı fatura kesmez.Hesabına giren her tl nin faturasını keser,Taha Demirbaş yazdı: Cum Ağu 03, 2018 8:55 pm İşın yasal boyutlarını düşünmüyorsunuz. Fatura kesilmekte her server için. Fatura tabi iptal olur ama her faturalarda çok iptale giriyor ise vergi dairesi tarafından usulsüzlük olarak saptanmaya kadar giden bir yaptırım olmaktadır.
Atıyorum ben 01.01.2018 de 100 tl attım ancak serverı 04.04.2018 de aldım benim faturam ocak ayı içerisinde kesilir.Çünkü onun hesabına o para ocak ayında girdi.Onun için iptal olma durumundaki 7 günlük süre fatura kesme ile alakalı değildir.
Linklerini gizle |