Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server İptali Sorunu

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen Dogukanunalann »

Merhaba öncelikle ben düşük ip olmadığı için cs220.csduragi.net adresini aldım(09.07.2018) ardından 10 gün sonra yani 19 temmuzda cs165.csduragi.com a taşındım ve maalesef ki bugün server iptal ettircektim ama serverin 1 hafta önceden iptal olması gerekiyor diye bir yazı geldi serveri nasıl iptal edebilirim yardım edin benim panelinmde para var boşu boşuna kesilmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen JaveranGe »

Dogukanunalann yazdı: Cum Ağu 03, 2018 7:16 pm Merhaba öncelikle ben düşük ip olmadığı için cs220.csduragi.net adresini aldım(09.07.2018) ardından 10 gün sonra yani 19 temmuzda cs165.csduragi.com a taşındım ve maalesef ki bugün server iptal ettircektim ama serverin 1 hafta önceden iptal olması gerekiyor diye bir yazı geldi serveri nasıl iptal edebilirim yardım edin benim panelinmde para var boşu boşuna kesilmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla serveri aldıktan sonra 1 hafta içinde iptal ettirebilme şansın var.Haricinde yapamıyorsun,geçmiş olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Red
Server Ip/DNS: x
Clan İsmi: Mr.GaminG

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen Red »

Dogukanunalann yazdı: Cum Ağu 03, 2018 7:16 pm Merhaba öncelikle ben düşük ip olmadığı için cs220.csduragi.net adresini aldım(09.07.2018) ardından 10 gün sonra yani 19 temmuzda cs165.csduragi.com a taşındım ve maalesef ki bugün server iptal ettircektim ama serverin 1 hafta önceden iptal olması gerekiyor diye bir yazı geldi serveri nasıl iptal edebilirim yardım edin benim panelinmde para var boşu boşuna kesilmesini istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
faturanız oluşmadan önce serverinizi iptal edebilirsiniz faturanız oluştuysa maalesefki iptal edemiyorsunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Server İptali Sorunu

Hocam iptal edememek çok saçma panel diyorki 1 hafta önceden iptal etmelisinz maalesefki bugun 6.gün dün iptal etmeyi unuttum ama sizce boyle olması saçma değilmi yani ben serveri bırakmıyomki zaten serverim var odememıde erken yaptımkı panele unuturum felan iş yğunluğundan pek girmediğim için yani kısacası ömer bey iptal etmez mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JustR1x
Server Ip/DNS: CS7.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Leader Gaming
İletişim:

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen JustR1x »

Ödeme bildiriminden ticket açarak durumunuzu bildirin, belki yardımcı olurlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

İşın yasal boyutlarını düşünmüyorsunuz. Fatura kesilmekte her server için. Fatura tabi iptal olur ama her faturalarda çok iptale giriyor ise vergi dairesi tarafından usulsüzlük olarak saptanmaya kadar giden bir yaptırım olmaktadır.

Ödeme bildiriminden sorunu açıklayın arkadaşlar ilgilenir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Server İptali Sorunu

Beyler cevaplarınız için teşekkürler odeme bildirimnden bildireceğim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen Barbaros »

burda yorum yapanlardan çogu zaten bilmiş geçirmiş kişiler senin burda anlamiş olman lazim burda fatura iptali nasil olacak vergi dairesinde sikinti olur sana ticked cevabini söyleyim

" Malesef iptal işlemlerinizi biz gerçekleştiremiyoruz "

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Dogukanunalann

Server İptali Sorunu

Barboros yazdı: Cum Ağu 03, 2018 11:27 pm burda yorum yapanlardan çogu zaten bilmiş geçirmiş kişiler senin burda anlamiş olman lazim burda fatura iptali nasil olacak vergi dairesinde sikinti olur sana ticked cevabini söyleyim

" Malesef iptal işlemlerinizi biz gerçekleştiremiyoruz "
Yok hocam durumu güzel bir dille ozetledim anlayış gösterdiler serveri kapattılar zaten . Sorun çözüldü .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ElitGaminG
Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
Clan İsmi: eLit gAming

Server İptali Sorunu

Mesaj gönderen ElitGaminG »

Taha Demirbaş yazdı: Cum Ağu 03, 2018 8:55 pm İşın yasal boyutlarını düşünmüyorsunuz. Fatura kesilmekte her server için. Fatura tabi iptal olur ama her faturalarda çok iptale giriyor ise vergi dairesi tarafından usulsüzlük olarak saptanmaya kadar giden bir yaptırım olmaktadır.

Ödeme bildiriminden sorunu açıklayın arkadaşlar ilgilenir.
Csduragı ip bazlı fatura kesmez.Hesabına giren her tl nin faturasını keser,
Atıyorum ben 01.01.2018 de 100 tl attım ancak serverı 04.04.2018 de aldım benim faturam ocak ayı içerisinde kesilir.Çünkü onun hesabına o para ocak ayında girdi.Onun için iptal olma durumundaki 7 günlük süre fatura kesme ile alakalı değildir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli