By.Dehset yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 1:39 am
Süper kahraman moduna benzer bir şeyler olabilir. (Kalkıp da aynısını demiyorum aklınızda bir şeyler oluştursun diye) Oyuncu modelleri çizgi film karakterleri olacak. Yukardaki örnekler iyi. Mesela bugsbunny daha hızlı koşacak veya sadece o bunny yapabilecek vs vs.
Ayriyetten Superhero modunu istiyor isen bana pm atman yeterli ts3 çağırıp tw ile sana modu atabilirim, internette çoğu yerde hata var.
Süper kahraman moduna benzer bir şeyler olabilir. (Kalkıp da aynısını demiyorum aklınızda bir şeyler oluştursun diye) Oyuncu modelleri çizgi film karakterleri olacak. Yukardaki örnekler iyi. Mesela bugsbunny daha hızlı koşacak veya sadece o bunny yapabilecek vs vs.
Bb de zombi karakterleri gibi mi gibi bir şey mi?
o tür seyler yani örneği zombi sınıflarındaki zombiler bundada bi menu olabilir bugbuny sec tom sex fare seç sadece 1 görevi olabilir tavasnın zıplaması tomun kosması bu tür eğlençeli seyler cikabilir.
alpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 2:14 am
Cod moddaki özel karakter (sınıflar) gibi, zombi karakterleri çok az ama sh de baya fazla karakter var. İsimlerini değişerek bir sürü şey yapılabilir.
Evet onu planlıyorum. Beni mutlu eden yani maplari hazır olmasi
Aklımda birşeyler var yanlış anlamaz isen,sen bu harita ve modelleri bence bi yerde gördün.Aklına geldi cizgi film modu yapayım tutar bence diye.Yektanın dediklerinide yapabilirsen modun grafiğini boşver kesinlikle tutar bence.Ama yektanın dediklerini serverinde göremez isem oyuncu olarak o mod,mod olmaz söyliyeyim.