Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cizgi Film MOD Hakkinda Düşünceleriniz ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

By.Dehset yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 1:39 am Süper kahraman moduna benzer bir şeyler olabilir. (Kalkıp da aynısını demiyorum aklınızda bir şeyler oluştursun diye) Oyuncu modelleri çizgi film karakterleri olacak. Yukardaki örnekler iyi. Mesela bugsbunny daha hızlı koşacak veya sadece o bunny yapabilecek vs vs.
Ayriyetten Superhero modunu istiyor isen bana pm atman yeterli ts3 çağırıp tw ile sana modu atabilirim, internette çoğu yerde hata var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

By.Dehset yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 1:39 am Süper kahraman moduna benzer bir şeyler olabilir. (Kalkıp da aynısını demiyorum aklınızda bir şeyler oluştursun diye) Oyuncu modelleri çizgi film karakterleri olacak. Yukardaki örnekler iyi. Mesela bugsbunny daha hızlı koşacak veya sadece o bunny yapabilecek vs vs.
Bb de zombi karakterleri gibi mi gibi bir şey mi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Cod moddaki özel karakter (sınıflar) gibi, zombi karakterleri çok az ama sh de baya fazla karakter var. İsimlerini değişerek bir sürü şey yapılabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

masquerade
Clan İsmi: Masquerade

Mesaj gönderen masquerade »

Emree. yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 2:07 am
Bb de zombi karakterleri gibi mi gibi bir şey mi?
o tür seyler yani örneği zombi sınıflarındaki zombiler bundada bi menu olabilir bugbuny sec tom sex fare seç sadece 1 görevi olabilir tavasnın zıplaması tomun kosması bu tür eğlençeli seyler cikabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

alpersoylu34 yazdı: Pzr Ağu 05, 2018 2:14 am Cod moddaki özel karakter (sınıflar) gibi, zombi karakterleri çok az ama sh de baya fazla karakter var. İsimlerini değişerek bir sürü şey yapılabilir.
Evet onu planlıyorum. Beni mutlu eden yani maplari hazır olmasi :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Mesaj gönderen EnesReiS` »

ne yapacazki elimizde zaten silah var çizgi filmde adamı öldürecez harbiden la mantıklı :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

Aklımda birşeyler var yanlış anlamaz isen,sen bu harita ve modelleri bence bi yerde gördün.Aklına geldi cizgi film modu yapayım tutar bence diye.Yektanın dediklerinide yapabilirsen modun grafiğini boşver kesinlikle tutar bence.Ama yektanın dediklerini serverinde göremez isem oyuncu olarak o mod,mod olmaz söyliyeyim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala