Merhabalar,ön ip almak istiyorum.Ancak hangi modları kurabilirim bilmiyorum mesela cs:go mod kurabilirmiyim ? yönlendirme almayacağım. @Yek'-ta@Taha Demirbaş[@Bilinmeyen Etiket]@PaZee
Boyutu yüksek modeller falan hâlâ ilk 30 ip için yasak. Pro veya DM kurabilirsiniz, csgo modelleri koyarsınız sık kullanılan silahlara, deagleye zoom falan koyarsınız. Daha değişik bir Pro yapmış olursunuz.
alpersoylu34 yazdı: Cmt Ağu 04, 2018 2:39 pm
Boyutu yüksek modeller falan hâlâ ilk 30 ip için yasak. Pro veya DM kurabilirsiniz, csgo modelleri koyarsınız sık kullanılan silahlara, deagleye zoom falan koyarsınız. Daha değişik bir Pro yapmış olursunuz.
Değişik eklentiler olacak.Ama maks 4 tane model yüklerim.O zaman sorun olmaz değil mi ?
Sorun olmaz, başka bir moda kaçmayacak şekilde istediğinizi koyabilirsiniz. Değişik eklentiler konusunda da zaten atıyorum cod moda falan benzetmeyin oyuncuyu bufflayacak mod yapmayın
Birde ön ipleri aldığın gün mesela cs12.net olsun veya cs45'i aldığım gün server ayrı bir şekilde fulldu.Ertesi gün aynı doluluğu göstermedi hiç bir eklenti kurmadığım halde ? aldığımız gün bir yönlendirmemi yapıyorlar ?