Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

JailBreak Adminlik beleş ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

JaveranGe yazdı: Cum Ağu 03, 2018 12:18 am
Mustafa Kemal1 yazdı: Cum Ağu 03, 2018 12:16 am Bir nevi taktik,Örneğin Kendimden Örnek veriyorum. Bugün SA KA Bedava yaptım,1 Aydır Düzgün ilgilenemiyorum VE CSGO JB'yi tutturamadım. O yüzden Normal Jail + SA KA Beleş yaptık Emin Ol milletin ilgisini daha çok çekiyor.SLOT 3 Alıcağıma slot admin alırım.Mantığına giriyor.
Ozaman hakkında hayırlısı olsun,umarım serverini istediğin yerlere getirirsin.İlginç ama cidden userlere yarıyor acaba SA diyip Slot 5 gibisinden yetki kodumu giriliyor tam açsana kanka konuyu.
Alakası yok.Slot Admın YETKİ Kodu Neyse onu Yazıyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
JaveranGe
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: oxY StarWarS BF
İletişim:

Mesaj gönderen JaveranGe »

Mustafa Kemal1 yazdı: Cum Ağu 03, 2018 12:26 am
Mustafa Kemal1 yazdı: Cum Ağu 03, 2018 12:16 am Bir nevi taktik,Örneğin Kendimden Örnek veriyorum. Bugün SA KA Bedava yaptım,1 Aydır Düzgün ilgilenemiyorum VE CSGO JB'yi tutturamadım. O yüzden Normal Jail + SA KA Beleş yaptık Emin Ol milletin ilgisini daha çok çekiyor.SLOT 3 Alıcağıma slot admin alırım.Mantığına giriyor.
Ozaman hakkında hayırlısı olsun,umarım serverini istediğin yerlere getirirsin.İlginç ama cidden userlere yarıyor acaba SA diyip Slot 5 gibisinden yetki kodumu giriliyor tam açsana kanka konuyu.
Sunucuyu çoğaltmak için normal slot sisteminden adminliğe geçirince ben şahsen böyle yapardım.Neyse sizede başarılar dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Mesaj gönderen ARZ* »

JaveranGe yazdı: Cum Ağu 03, 2018 12:30 am
Mustafa Kemal1 yazdı: Cum Ağu 03, 2018 12:26 am
Sunucuyu çoğaltmak için normal slot sisteminden adminliğe geçirince ben şahsen böyle yapardım.Neyse sizede başarılar dilerim.
Oyuncularında aklı var kanka anlıyorlar slot 5le slot Admini. Oyunda aktif yetkilin varsa adminlik ver sıkıntı olmaz zaten ilgilenilir hemen.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Öncelikle bu durum klan sahipleri tarafindan değil, azalan oyuncu sayisindan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dm ve BK bir düşüş var fakat kendi eklentilerinle bir sunucu kurarsan, ve iyi bir ilgi gösterirsen güzel doluyor. 142 ipdeyim ve çok ilgileniyorum, ve dolduğunu görmek ve dolmazsa bile güzel bir ortam olduğunu görmek beni mutlu ediyor.
DM de dolan sunucu sayısı cidden az. Yönsuz dolan ve emek veren 2 klandan fazla sayamam. Jail de konu aynı yere geliyor, her sunucu sahibi sunucusunu doldurmak ister, ve bazi şeyleri göze alır SA - KA vermek gibi. İyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen amad »

Arz talep meselesi. Şu an için oyuncu kitlesinin büyük bölümünde, özellikle jailde, "yetki bebeleri" büyük bir alan oluşturmakta. Eskisi gibi sağlam ortama gelen pek oyuncu yok. Serverinin dolmasını istiyorsan güzel taktik.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Natre

Mesaj gönderen Natre »

Genel olarak jailbreak serverler daha fazla olduğu için boş olan sunucularda olabiliyor bu nedenle doldurmak adına böyle bir şey yapıyorlar fakat verdikleri kişileri doğru seçmemiler By Dehşet adlı kişinin dediği üzere yetki bebeleride var kimseye karışamam sonuç olarak sunucu onların istedikleri gibi yetki verirler ama çok saçma işler peşindeler. fakat böyle olmayan sunucularda mevcut ve serveri doldurmak için böyle yapdıklarını düşünüyorum çünkü serveri doldurmalarına gerek yoksa doldurmak için adminlik veriyorlar ise sunucudan bir kazanç elde edemezler ve sunucuya verdikleri paradan kazanç elde edilemediğinden zarara girerler. fakat bu onların kararı kısa ve özet geçersek evet sunucularını doldurmak için yapıyorlar sunucusunu doldurmak istemeyen ve admin verecek insan çok nadiren olur. not: mesajımı yanlış algılayan arkadaşlar cevaplamaz ise mesajımı sevinirim doğru algılayan insanlar ile konuşmanın taraftarıyım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meytey
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Forever Gaming

Mesaj gönderen Meytey »

Bu uygulama yeni çıkmadı öncedende vardı bazı swlarda şöyle bir şey var herkese veriyorlar yetkiyi afk atın yetkiniz artsın diyorlar sw 25 kişi 15i afk 10 nu aktif oyuncu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Gereksiz ve saçma.