Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

compile hatası

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
satknun1997

compile hatası

Mesaj gönderen satknun1997 »

merhaba lazer eklentisini compile ederken hata alıyorum,bi bakabilirseniz sevinirim :D
bio_laser_mine.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

compile hatası

Mesaj gönderen ShooTeR »

satknun1997 yazdı: Prş Ağu 02, 2018 12:51 am merhaba lazer eklentisini compile ederken hata alıyorum,bi bakabilirseniz sevinirim :D
bio_laser_mine.sma
Hata vermesi n ormaldir dikkate almayınız eğer hata veren warningleri çözerseniz lazer çalışmamaktadır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

compile hatası

Mesaj gönderen ShooTeR »

is_amd64_server hataları fln verirse dikkate almayın onun dışında hata verirse konuya yazın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
satknun1997

compile hatası

@ShooTeR KURDUM PLUGİNS.İNİ ye yazdım fakat aktif olmadı neden olabilir ??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

compile hatası

Mesaj gönderen Colditz »

is_amd64_server kodu CSDurağında direk return 0 olarak geri dönmektedir yani eklentide direk silebilirsiniz. Ayrıca hiçbir eklentide warning taşımayınız direk düzeltin. Eklentiniz daha iyi çalışacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
satknun1997

compile hatası

yok arkadaş geçen yıl çalıştırdığım plugini şimdi çalıştıramıyorum,eklentiyi kurdum plugins ini ye yazdım ancak çalışmıyor neden olabilir ??

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
satknun1997

compile hatası

Tamam sorunu buldum eklenti biohazard içinmiş ben plague kullanıyorum :SDAD,Neyse özür diliyorum eklenti çalışıyor ancak diğer eklentideki gibi compile sırasında bu hataları veriyor bunuda düzenlerseniz çok makbule geçer :D

Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir;
AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team

//cstrike/addons/amxmodx/scripting/laser_zp.sma(66) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "CsTeams")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/laser_zp.sma(211) : warning 233: symbol "plugin_modules" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This forward is no longer called.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/laser_zp.sma(212) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This native has no effect.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/laser_zp.sma(213) : warning 233: symbol "require_module" is marked as deprecated: Module dependency is now automatically handled by the compiler. This native has no effect.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/laser_zp.sma(1231) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/laser_zp.sma(1353) : warning 233: symbol "is_amd64_server" is marked as deprecated: AMXX is not shipping 64bits builds anymore. This native is basically guaranteed to return 0.
Header size: 2568 bytes
Code size: 40568 bytes
Data size: 10960 bytes
Stack/heap size: 16384 bytes
Total requirements: 70480 bytes

6 Warnings.
Done.
laser_zp.sma

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

amad
Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
İletişim:

compile hatası

Mesaj gönderen amad »

Geçen sene çalışmasının sebebi amxmodx'in sürüm farklılıkları. 1.8.2 ve 1.8.1'de sorunsuz compile olmakta.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
satknun1997

compile hatası

Yok ondan değil eklentiyi indirdiğim site alternatif linklerden birine yanlışlıkla biohazard için olanını koymuş benim kullandığım mod zp5.0.8 olduğu için çalışmamış farklı bir linkten indirip kurunca düzeldi ama compile olurken yukardaki warning'leri verdi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

compile hatası

Mesaj gönderen Colditz »

.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala