Tanıdığım bir arkadaş, severim kendisini ama hala facede konuşmalar duruyor o yüzden merak etmiştimTaşralı yazdı: Çrş Tem 11, 2018 8:55 pm![]()
![]()
işte buna çok güldüm.Eklenti yüklemesini bilmeyen birisi gerçekten eklenti yazması
sen beni güldürdün alper.Allahta seni güldürsün.
Yeni bir Mod için harita
Moderatör: Moderatörler
-
ulyoS
Konu Sahibi - Mesajlar: 4525
Yeni bir Mod için harita
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
pasa55
Yeni bir Mod için harita
Ee insanin kafasi biraz calistiktan sonra herseyi yaparalpersoylu34 yazdı: Çrş Tem 11, 2018 8:34 pmMod zaten bitti, kendin mi yazıyorsun buluyor musun? Sen yüklemeyi bile pek bilmezdin.pasa55 yazdı: Çrş Tem 11, 2018 8:30 pm Gta 5 mod icin calismalara basladim insallah tamamlarsam guzel bir seyler yapmaya calisacagim harita icin bise diyemiyorum ama mod calisman insallah iyi gider basarilar ( Eski FETIH FURIEN SAHIBI )![]()
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Yeni bir Mod için harita
Merak ettim, bir gün ts3üme gel konuşalım. Konu amacından sapmasın.
| Linklerini gizle |
Yeni bir Mod için harita
NASIL HARİTA REİS UFAK Bİ KAÇ EKLİYCEM ŞEYLERİ SÖYLE VE BÜYÜKLÜĞÜ NE BİLGİ VERİRMİSİN ?
| Linklerini gizle |
-
pasa55
Yeni bir Mod için harita
Escape mapdan anliyomusun yapamadigim yer olursa yardimci olurummr1mr2 yazdı: Prş Tem 12, 2018 8:41 am NASIL HARİTA REİS UFAK Bİ KAÇ EKLİYCEM ŞEYLERİ SÖYLE VE BÜYÜKLÜĞÜ NE BİLGİ VERİRMİSİN ?
| Linklerini gizle |
Yeni bir Mod için harita
Anlıyorum , her türlü maptan , Yalnız derlemede sıkıntı oldu normalde derlediğimde hatasız 10 dkyı buluyordu yani olması gerektiği gibi dn tekrar devam ediyim dedim mapa mapı 1 dk da derliyor ve fnallights yani ışıklandırma hatası veriyor ama oyunda fps düşmüyo pek banda kasıyo gibi geliyo . hlrad da bi sorun oldu sanırım başka derleme araçlarıyla derleyip halletmeye çalışcam bakalım ,
Bu arada kazım hapiste sanırım çünkü yaptıgı bi mapta bişey soracaktım msj attım başkası cevapladı hapisteymiş.
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Yeni bir Mod için harita
Müsait olunca ts gelirsen konuşabiliriz sorun değilmr1mr2 yazdı: Prş Tem 12, 2018 8:41 am NASIL HARİTA REİS UFAK Bİ KAÇ EKLİYCEM ŞEYLERİ SÖYLE VE BÜYÜKLÜĞÜ NE BİLGİ VERİRMİSİN ?
| Linklerini gizle |
Yeni bir Mod için harita
olur şuan işteyim 6 da çıkıyorum 8 gibi görüşebiliriz.
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Yeni bir Mod için harita
Tamam o zaman öyle uğraştıracak bir şey değil sorduğumda yapılması kolay kısa sürer demişlerdi. Ben de anlıyorum az çok ama hazır maplara yapmayı biliyorum 
| Linklerini gizle |