Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs 1.6 devri bittimi ?

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

KG51
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Karanlık Gaming

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen KG51 »

Yorumları genel olarak okudum. Ömer beyin ilgilenme konusu , yektanının mod konusu ve steam oyun indirimleri felan katılıyorum. Şu konuda katılmıyorum bence natron abi popüler olduğu zaman cs 1.6 baya doluydu. Peki şunu sorucam en kötü hangimiz testere bombayı biliyordu ? Yada teamspeak 3 lerde natron abi muhabbetleri geçiyordu ? Natronabinin yaptıklarıyla baya bence cs 1.6 nın kitlesi arttırılmıştı. Ondan sonra telif felan oldu çekmemeye başladı. Ben açıkçası bütün videolarını izliyordum çünkü kişisel olarak bence insana o 1.6 nın zevkini samimiyetini veriyordu. Kendi fikrimce şuan böle bir kanal yok. Umut laudres felan bunlar bence hikaye. Dolma konusundada iyi bir ip , userlere iyi davranılırsa adam yerine konulursa , adminlik yarışmalarıyla , ilgilenmeyle , jailde isyanteam kurulursa ve ortam yapılırsa o server bence csduragi gibi bir sunucuda her türlü dolar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ARZ*
Clan İsmi: MRPatron GaminG

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ARZ* »

KG51 yazdı: Pzt Tem 09, 2018 8:11 pm Yorumları genel olarak okudum. Ömer beyin ilgilenme konusu , yektanının mod konusu ve steam oyun indirimleri felan katılıyorum. Şu konuda katılmıyorum bence natron abi popüler olduğu zaman cs 1.6 baya doluydu. Peki şunu sorucam en kötü hangimiz testere bombayı biliyordu ? Yada teamspeak 3 lerde natron abi muhabbetleri geçiyordu ? Natronabinin yaptıklarıyla baya bence cs 1.6 nın kitlesi arttırılmıştı. Ondan sonra telif felan oldu çekmemeye başladı. Ben açıkçası bütün videolarını izliyordum çünkü kişisel olarak bence insana o 1.6 nın zevkini samimiyetini veriyordu. Kendi fikrimce şuan böle bir kanal yok. Umut laudres felan bunlar bence hikaye. Dolma konusundada iyi bir ip , userlere iyi davranılırsa adam yerine konulursa , adminlik yarışmalarıyla , ilgilenmeyle , jailde isyanteam kurulursa ve ortam yapılırsa o server bence csduragi gibi bir sunucuda her türlü dolar.
+1 Kesinlikle Katılıyorum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen İmam-POWER »

specified yazdı: Pzt Tem 09, 2018 8:00 pm
Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 7:18 pm @emirakpinar dediğin doğru fakat burada demek istediğim o değil. Oyuncu ortamı yapmanız için biz bir şeyler yapıyoruz, fakat bu ortamı tutmak için siz ne yapıyorsunuz? Dediğin burada geçerli oluyor.
Umarım bu ekran görüntüsüne Ömer TELLİ bir şey demez, oda bunun farkında çünkü.
Oyuncu sadece 16v16 ya gelmek istiyor ise hoş muhabbetiniz ile onu yanınıza almalısınız. İlgi alakası varsa da oyuncuya düzenli 16v16 yapması için yetki vermelisiniz.

Steam+ ise tamamen güven muhabbeti. Sen banlarsın ama o korumadan kolay kolay hile geçmediğini bilen sunucu sahibi gel benim sunucumda steam+ ile oyna sana karışmayacağız diyebiliyor. Yinede yenilgiyi hazmedeyenler isyan edebiliyor, ona da biz bir şey diyemeyiz.
Evet steam+dan hile geçmiyor ancak bana gelen bilgiler dahilinde bazi kişiler farklı bir .exe ile steam+ olarak gösterebiliyorlarmış kendilerini.
Cs 1.6 bitse FCS Gaming Bitmez :D Steam+'dan 100 tane hile geçsin sendeki adminler hemen yakalar :lol: :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen İmam-POWER »

Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 8:03 pm
specified yazdı: Pzt Tem 09, 2018 8:00 pm
Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 7:18 pm @emirakpinar dediğin doğru fakat burada demek istediğim o değil. Oyuncu ortamı yapmanız için biz bir şeyler yapıyoruz, fakat bu ortamı tutmak için siz ne yapıyorsunuz? Dediğin burada geçerli oluyor.
Umarım bu ekran görüntüsüne Ömer TELLİ bir şey demez, oda bunun farkında çünkü.
Oyuncu sadece 16v16 ya gelmek istiyor ise hoş muhabbetiniz ile onu yanınıza almalısınız. İlgi alakası varsa da oyuncuya düzenli 16v16 yapması için yetki vermelisiniz.

Steam+ ise tamamen güven muhabbeti. Sen banlarsın ama o korumadan kolay kolay hile geçmediğini bilen sunucu sahibi gel benim sunucumda steam+ ile oyna sana karışmayacağız diyebiliyor. Yinede yenilgiyi hazmedeyenler isyan edebiliyor, ona da biz bir şey diyemeyiz.
Evet steam+dan hile geçmiyor ancak bana gelen bilgiler dahilinde bazi kişiler farklı bir .exe ile steam+ olarak gösterebiliyorlarmış kendilerini.
Bu durumu VAC tespit edebiliyor ama banlaması zaman alıyor. EST turnuvalarında gördüm hepsini.
Steam+ detaylarına inmeyelim, ona artık karışamıyoruz. Asıl konu olan 1.6 nın bitişini konuşalım.
End of CS 1.6
Cs 1.6 Elden gidiyeah, CS:GO Geliyeah :D :D :lol:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

CS:GO da gelemiyor ki, son gelen güncelleme ile yine grafikleri arttı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ADOW »

Csduragından baska hostlar acıldı ve ıp sayısı artı bundan yoksa cs 1.6 bitmez zevkli bi oyun cunku csgo cok sıkıcı ozelıkle topluluk sunucuları sadece 7 saat oynayıp bıraktım bi oyun :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Herkes sw sini doldurmak için birşeyler yapabilir eklenti kurar daha fazla oyuncu ağırlar klanına katar vs. bence de önemli olan yenilik önemli olan o oyuncuyu tutmak. Ben çoğu oyunda Turnuva Olayına cok takılırım cs go olsun baska oyun olsun turnuva video su geldi mi direk izlerim cs go ya da sadece kendı klanımla rekabetci atmak ıcın gırerım. Hani Olmazda ne bileyim olur mu bir öneri Başka klanlar pro turnuvası duzenledıgınde herkes yok kendı oyuncusuna torpil yada hile var diye aglıyor. ÖNERİM acaba csduragi bazı aylarda pro turnuvası felan duzenleyebılır mı yaza başlangıc dıye pro turnuvaları baslasa ve 3 ay a yayılsa bu maclar canlı olarak kalplerde kanalında yayınlansa ne bileyim ödül olarakta birşey yapılsa katılan her klandan 5 tl alınıp kazanan klanın 1 aylık suresı uzatılsa tabii turnuva sartlarını öyle güzel ayarlamak lazım ki 1 oyuncu cıktı mı herkes cıkar yada herkes steam+ ile girmek zorunda vs gibi bu zevke göre degisebilir ben soccerjam modunu her zaman sevmısımdır ne bileyim o da olabilir jail klanları kalabalıktır cidden 11v11 mac mı atsak lig felan mı kuralım :D orada hile derdi de olmaz hem cfg olanlar da belli olur yada duck yapanlar kırmızı kart olarak banlarsınız takım 10 kısı devam eder o süre boyunca tamam server'lar birşey yapıcak ama bunlar kendi icin yapar sunucu da birşey yapsa daha cok oyuncu tutulmaz mı sızce bu turnuva olayı olsa ben ınanıyorum kı cogu klan kendı aralarında antreman yapıcak dıger oyunlar unutulcak fikir çok aslına bakarsanız önemli olan uygulamak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

IMANSIZ WINSTON HOCA
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.44
Clan İsmi: Wild Gaminq
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen IMANSIZ WINSTON HOCA »

Eskisi gibi tadı yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen ADOW »

bence omer bey bu duruma jailede yonlendırme getırse 3 ipler bile dolar 2.de tekrara ılk 30 ip ful moda olsa efsane olur bence zaten netler pro yetmıyomu .D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emlly
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
Clan İsmi: MarshMellow

Cs 1.6 devri bittimi ?

Mesaj gönderen emlly »

Cs 1.6 temsilcisi yoksa kimse yoktur :) Server kapansa benim içinde cs 1.6 bitmiştir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala