Cs 1.6 devri bittimi ?
Moderatör: Moderatörler
Cs 1.6 devri bittimi ?
Ortam için yine yenilik şart. 16v16 uzun süredir vardı. Fakat çok uğraştırıyordu ve hile muhabbeti çok sinir bozuyordu. CSDuragi olarak maç botu geliştirdik ve steam+ yı tüm sunuculara kurduk. Bu bir yeniliktir. Yenilikler ile maçlara katılanların sayısı arttı, katılım ile ortam oluştu. Ortam kalıcı oyuncular kazandırdı, dostluklar kazandırdı.
Yani ortam içinde yenilik şart.
Yani ortam içinde yenilik şart.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 177
- Server Ip/DNS: cs116.csduragi.com
- Clan İsmi: MarshMellow
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Örnek verdiğin eklentiler ile devam edeyim bende. 16v16 maç botu gerçekten yararlı bir gelişme oldu. Lakin hakkıyla yapan kaç sunucu var? Hakkıyla dediğim başından sonuna kadar 16v16 ve komutuyla beraber. Ben söyliyim çok az. Ha onlar için iyi değil mi evet iyi. Lakin onlarda zaten kemikleşmiş kadrosu sayesinde bunu yapıyor. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum ama örneğin T.C. Onun dışında yapıp senin dediğin ortamı yapan kişiler ise o oyuncuyu kısa zamanda kaybediyor ki buna kelebek etkisi demek yeridir. (Kendim yaşadım)
Steam+ kendim için söylemek gerekirse bu eklentinin yararını hissedemedim. Kullandığım zamanlarda gene ss ve tw kontrolü yapılıyor veya direk banlanıyordum. Hoş şuanda da durum aynı. Onlara durumu izah edip steam hileler için bir korumadır desem bile nafile.
Bu iki eklenti evet CSDurağı için bir başarıdır ve olması gerekir. Birisi güvenlik için diğeriyse farkını ortaya koyuyor. Lakin illa eklenti lazım değil gene örnek vereyim. CS16COM şuan pek pub ile ilgilenmiyorlar. İşleri, başka özel nedenleri gibi v.s v.s fakat ortamları sayesinde her akşam maç atarlar. Oyuncuyu serverine eklenti sayesinde çekebilirsin lakin eklenti sadece çekmende yarar. Gene iş sende ve oluşturduğun yere kalıyor.
Steam+ kendim için söylemek gerekirse bu eklentinin yararını hissedemedim. Kullandığım zamanlarda gene ss ve tw kontrolü yapılıyor veya direk banlanıyordum. Hoş şuanda da durum aynı. Onlara durumu izah edip steam hileler için bir korumadır desem bile nafile.
Bu iki eklenti evet CSDurağı için bir başarıdır ve olması gerekir. Birisi güvenlik için diğeriyse farkını ortaya koyuyor. Lakin illa eklenti lazım değil gene örnek vereyim. CS16COM şuan pek pub ile ilgilenmiyorlar. İşleri, başka özel nedenleri gibi v.s v.s fakat ortamları sayesinde her akşam maç atarlar. Oyuncuyu serverine eklenti sayesinde çekebilirsin lakin eklenti sadece çekmende yarar. Gene iş sende ve oluşturduğun yere kalıyor.
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
Onur Sanal ortamı bırakmadığı günlerde neden tüm sunucular doluyordu?
Yokta niye az?
Yokta niye az?
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
Natronla başladım 1.6'ya bitti.Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 5:43 pm 1.6 nın bitişi LOLdür. Natronabinin olayı çok sinir bozucuydu ama oyuncu düşüşü natronabiden öncede vardı. 1.6 nın yeniden yükselmesi için çok daha farklı işler yapmalıyız. Bu işler ise her zaman yeniliktir ve bunu gören oyuncular ona göre gelecek. Mesela crossfire mod. Crossfire modunu oynayıpta beğenmeyen var mı? Bunun gibi modlar yapar ve reklamlarını sağlam yapar isek oyuncular yeniden gelir. Yıllardır aynı kalan oyunu kimse oynamaz. Şimdi az evvel dolar dedin ama bu sefer yenilikten bahsediyorsun diyen olacaktır. Yeni oyunlar oyuncuları çeker ve yeni oyunlar sistem ister. Sistemi yapmak için dolarla bilgisayarını güçlendirirsin ve oyunu oynarsın. 1.6 böyle oyuncu kaybetti.
LOL ilk çıktığı zaman sağlam oyuncu çekti, fakat oyun yapısı hep aynı kaldığı için zamanla oyuncu kaybetti, fakat sürekli riot yenilik yapa yapa bu kaybı en aza indirdi.
Bir diğer oyuncu toplama taktiği de sürekli turnuva ve yarışmalar düzenlemektir. Riot bunu yaptı, bizde 1.6 da yaptık. ChallengeArea turnuvalarında bırakan bir çok oyuncuyu geri topladık, fakat ekipte hepimiz öğrenci olduğumuz için sunucu parasını toplayamadık ve turnuvalara son verdik. Sunucuyu da dolar üzerinden alıyorduk, hali ile zamanla sunucu parası yükseldi.
Lol'ide hazreti yasuo ile başladım lakin hep birileri sayesinde

Linklerini gizle |
Cs 1.6 devri bittimi ?
@emirakpinar dediğin doğru fakat burada demek istediğim o değil. Oyuncu ortamı yapmanız için biz bir şeyler yapıyoruz, fakat bu ortamı tutmak için siz ne yapıyorsunuz? Dediğin burada geçerli oluyor.
Umarım bu ekran görüntüsüne Ömer TELLİ bir şey demez, oda bunun farkında çünkü.
Oyuncu sadece 16v16 ya gelmek istiyor ise hoş muhabbetiniz ile onu yanınıza almalısınız. İlgi alakası varsa da oyuncuya düzenli 16v16 yapması için yetki vermelisiniz.
Steam+ ise tamamen güven muhabbeti. Sen banlarsın ama o korumadan kolay kolay hile geçmediğini bilen sunucu sahibi gel benim sunucumda steam+ ile oyna sana karışmayacağız diyebiliyor. Yinede yenilgiyi hazmedeyenler isyan edebiliyor, ona da biz bir şey diyemeyiz.
Oyuncu sadece 16v16 ya gelmek istiyor ise hoş muhabbetiniz ile onu yanınıza almalısınız. İlgi alakası varsa da oyuncuya düzenli 16v16 yapması için yetki vermelisiniz.
Steam+ ise tamamen güven muhabbeti. Sen banlarsın ama o korumadan kolay kolay hile geçmediğini bilen sunucu sahibi gel benim sunucumda steam+ ile oyna sana karışmayacağız diyebiliyor. Yinede yenilgiyi hazmedeyenler isyan edebiliyor, ona da biz bir şey diyemeyiz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Cs 1.6 devri bittimi ?
beyni olan kişiler server nasıl doldurulacagini beyninde kurar tasarlar yatarak hiç bi server dolmaz o beyni kullanacaksın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
Cs 1.6 devri bittimi ?
Evet steam+dan hile geçmiyor ancak bana gelen bilgiler dahilinde bazi kişiler farklı bir .exe ile steam+ olarak gösterebiliyorlarmış kendilerini.Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 7:18 pm @emirakpinar dediğin doğru fakat burada demek istediğim o değil. Oyuncu ortamı yapmanız için biz bir şeyler yapıyoruz, fakat bu ortamı tutmak için siz ne yapıyorsunuz? Dediğin burada geçerli oluyor.
Linklerini gizle |
Cs 1.6 devri bittimi ?
Bu durumu VAC tespit edebiliyor ama banlaması zaman alıyor. EST turnuvalarında gördüm hepsini.specified yazdı: Pzt Tem 09, 2018 8:00 pmEvet steam+dan hile geçmiyor ancak bana gelen bilgiler dahilinde bazi kişiler farklı bir .exe ile steam+ olarak gösterebiliyorlarmış kendilerini.Yek'-ta yazdı: Pzt Tem 09, 2018 7:18 pm @emirakpinar dediğin doğru fakat burada demek istediğim o değil. Oyuncu ortamı yapmanız için biz bir şeyler yapıyoruz, fakat bu ortamı tutmak için siz ne yapıyorsunuz? Dediğin burada geçerli oluyor.
Steam+ detaylarına inmeyelim, ona artık karışamıyoruz. Asıl konu olan 1.6 nın bitişini konuşalım.
End of CS 1.6
Linklerini gizle |